arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Peatu, vaata, veendu!

Kuldselt kumavad lehed on langenud puudelt ning lustakas sügis on asendunud kiirelt pimedusse mattuva talveootusega. Must ja masendav pori ootab igatsevalt, mil saab endale tekiks kerge ja karge lumekirme. Juba on tunda uue aasta ootust ning paljud lapsed loevad päevi Jõulutaadi saabumiseni. On aeg hakata planeerima järgmist kevadet. Kevadel löövad lilled õitsele ja aiapidajad labidad õndsa naeratuse saatel maasse. Ärkavad pikast talveunest ka  kopad, kes usinasti hakkavad vundamentide jaoks auke kaevama. On õige aeg hakata valima oma uue kodu kohta, et ka Sina saaksid koos teistega kevadel aegsasti askeldama hakata.

PEATU…

….elu kirjus virrvarris ja vaata hoolega müügis olevaid kinnistuid. Leia aega nende külastamiseks. Analüüsi olemasolevaid teenuseid ning liitumistasusid. Tutvu ehitustingimustega. Mõtle, kas sealt on mugav tööle sõita/jalutada. Kujuta kuidas Su lapsed kooli või lasteaeda jõuaksid. Kuulata hetkeks enda sisetunnet.

VAATA…

…Uus-Kõrve kinnistuid Tila külas. Nad on nii Kõrveküla külje all, et asulapiiri pole tundagi. Esmane ligipääs saab olema Kõrvekülast, Pihlaka tänava kaudu. Kunagi hakkab tee looklema ka Kõrveküla kaupluse juurest.

VEENDU…

…et Sulle ja Sinu perele on parim valik Uus-Kõrve kinnistu. Suureks plussiks on noorukese lapse turvaline koolitee kohalikku põhikooli – Sa ei pea muretsema iga päev sest liikluskoormus antud teelõigul saab olema madal. Nii Kõrveküla põhikoolis kui ka/või lasteaias aega veetva lapse saad tööle minnes „maha panna“ ning ei pea eraldi sõiduaega planeerima. Kõrvekülas on olemas ka spordihall, Tartu Vallavalitsus, Eesti Posti esindus, raamatukogu ja palju toredaid inimesi. Perede hulgas on antud piirkond väga populaarne ja nõutud sest ka Tartu linn  on „kiviviske“ kaugusel.

Uus-Kõrve arenduspiirkonnas on saadaval veel paariselamu ja eramu ehitusõigusega krunte. Usaldusväärne arendaja saab Sulle pakkuda ka täislahendit – osta kinnistu koos majaga!

Uuri lähemalt populaarse ja uue arenduspiirkonna kohta kodulehelt http://www.uuskorve.ee/

Teie valikut aitavad teostada:

Katrin Kuusma,  Domus Kinnisvara kutseline vanemmaakler/konsultant

Tel: +372 5354 1283

Email: katrin.kuusma@domuskinnisvara.ee

Kaisa Hiire, Domus Kinnisvara konsultant ja kutseline hindaja

Tel: +372 5662 7406

Email: kaisa.hiire@domuskinnisvara.ee