arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Sõnum Tartust: kui kriisis, siis turvaliselt!

Oleme jõudnud aega, mis on vanemale põlvkonnale mõnevõrra tuttavlikult meeles aastast 2008, kui elasime kriisis, mis jättis mõnele inimesele üsna valusa mälestuse ja õppetunni. Seetõttu on paljud inimesed hetkel ootel, et mis hakkab edasi saama ja kui kaua eluseisak kestab. Eriti suure ärevuse ja ootusega vaadatakse kinnisvaraarenduste poole. Nutikas, arukas ja usaldusväärne arendaja aga jätkab tegevust, joondub võimaluste piires olukorrale ning mõtleb välja lahendusi kuidas olla abiks oma töötajatele, koostööpartneritele ning kõige tähtsam – olla toeks oma klientidele, kelle tarvis neid arendusi tehakse.

Lähtudes klientide käesoleva aja ehk veidi kõikuma löönud turvatundest on Bellaverde Elamuarendus OÜ oma klientide heolu silmas pidades välja pakkumas vägagi oodatud ja vajatud koduostja eripakkumise!
Nimelt pakub Raadikodu arendus oma klientidele usaldusväärset koostööd ja tuge ka ostu-müügi tehingu järgselt ning julgeb välja kuulutada, et ostjale on koondamisel pangalaenu maksepuhkuse garantii kuni 6 kuu ulatuses. See tähendab, et arendaja on valmis võtma enda kanda kodulaenu tagasimaksete kulu kuni 6 kuu jooksul, kui ostja peaks varasemast töökohast ootamatult koondatama. Pärast eluruumi valmimist ja notariaalse asjaõiguslepingu sõlmimist saab klient 6 kuu jooksul nautida oma uut kodu ja selle sisustamist murevabalt ning tundmata hirmu, mis saab siis kui teda peaks ootamatult tabama koondamine. Selle eripakkumisega annab arendaja oma klientidele kindlustunnet ja võimaluse keskenduda oma finantsilise tasakaalu taasleidmisele. Pakkumine kehtib kokkulepetele (võlaõiguslikud müügitehingud) mis sõlmitakse mais 2020.

Kõik me loodame parimat. Kui aga avaneb võimalus endale tagada kindel plaan B, siis tuleks see võimalus kindlasti ära kasutada.
Hästi ja turvaliselt tahab meist igaüks elada juba täna, kohe praegu, ja tulevikus.

Ajal, mil loodus tärkab ja ilmad on aina imelisemad, on inimeste usk ja lootus paremale tulevikule suurem kui kunagi varem. Aastast aastasse on kevad olnud justkui uue elu algus. Nii hea, kui see algus on turvaline ja helge sinu uues kodus Raadikodu arenduses Tartu külje all.

Täpsem info Raadikodu kodulehel: www.raadikodu.ee

Sinu Domus Kinnisvara maakler-konsultant
Diana Hein
Telefon: +372 53 928 366
E-mail: diana.hein@domuskinnisvara.ee