arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Valminud on Tartu Linnupargi uusarenduse I etapp

Praeguses olukorras laekub häid uudiseid kinnisvaraturu kohta vähe. Seda enam on Domus Kinnisvaral koostöös Avaare Kinnisvaraga rõõm inimestele häid sõnumeid edastada!

Linnupargi elurajoonis on I ehitusetapp valminud ja kaks esimest kortermaja on saanud kasutusload.
Ihaste põik  8 ridamaja tüüpi korterelamu ja Ihaste põik 6 tornmaja tüüpi kortermaja ehitust alustati 2019.a juulikuus ja kogu etapi valmimisele kulus kokku ligikaudu 9 kuud. Tänaseks on kõik korterid lõpuni viimistletud, valmis saanud trepikojad, elamute välisilmed ja parkimisala. Haljastustööde tulemusi saab näha kevad-suvisemate ilmade saabudes.

Arendaja Avaare Kinnisvara esindaja Martin Sööt kommenteerib:
Kahtluseuss oli hinges kuni majade valmimiseni, et kas saavad ikka nägusad ja hea planeeringuga meie Linnupargi arenduse esimesed majad.
Nüüd on need valmis ja arendajatena oleme tulemusega väga rahul. Kiitvaid sõnu on kuulda ka uutelt elanikelt.

Domus Kinnisvara konsultandid ühtivad arendaja arvamusega, et valmis on saanud ägedad ning kõikidele ootustele vastavad korterid ja majad.
Kutsume kõiki koduotsijaid nendega tutvuma. Vabasid, sissekolimiseks valmis kortereid Linnupargi arendusprojektis on alles vaid 8 (2- ja 3-toalised korterid).
Lisaks on võimalik külastada ka vingelt sisustatud näidiskorterit, mille kohta saab täpsemat infot meie konsultantidelt.

Suur huvi Linnupargi arenduse vastu julgustab arendajat jätkama Linnupargi parklinnaku II ehitusetapi arendusega.
Korterelamud saavad asuma aadressidel Ihaste põik 10 ja Ihaste põik 12. Need majad on planeeritud valmima juulis 2020.


Täpsem info arenduse ja vabade korterite kohta:
www.linnupargi.ee


Domus Kinnisvara maakler-konsultandid Linnupargi uusarendusel:

Oljana Kallson
oljana.kallson@domuskinnisvara.ee
+372 5558 4611

Kristo Kivisalu
kristo.kivisalu@domuskinnisvara.ee
+372 5373 3475