arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uusarendus / Puiestee Kodu, Tartu

Domus Kinnisvaral on hea meel teatada, et on alanud Tartu uusarendusprojekti Puiestee Kodud ehitusperiood. 12 kuud kestva ehituse lõpuks on Tartusse valmimas 30 uhiuut korterit, mis ei jää kaugele kesklinnast ega ka linnaäärsest rohelusest. Eelmüügi perioodil on omale omaniku leidnud juba 7 korterit.

Iga korteri juurde käib kaasa parkimiskoht ja soe panipaik, enamustele kuulub ka privaatne rõdu või terrass. I korruse korteritele on võimalik juurde soetada oma isiklik muruala, mis teeb neljajalgse sõbra pidamise eriti mugavaks ja loogiliseks.

Kokku on kinnistule planeeritud kaks hoonet ning nende vahele kujundatakse ruumikas hooviala koos sinna rajatavate mänguväljakute kroonimata kuningate – liivakasti ja kiiguga. Kogu kinnistule annab efekti säilitatavad või istutatavad tammed, pihlakad ja lehised, kokku 16 taimega.
Kesklinn on 1.7 km kaugusel, lähiümbruskonda jäävad õppeasutustest TalTech Tartu Kolledž ning Tartu Emajõe kool. Spordielamusi pakub 500 m kaugusel asuv Tartu Ülikooli Spordihoone, Emajõe promenaad ligi 800 m kaugusel. Ühistranspordilahendus ülejäänud linnaga väga hea, lähim bussipeatus asub vahetult kinnistu kõrval. Autoga jõuab kesklinna 5 minutiga.

Projekti arendajad ja peatöövõtjad on viimastel aastatel ehitanud ja/või arendanud keskmiselt üle viiekümne korteri aastas, nende hulgas Kvissentali Kodud (kokku 60 korterit), Kaldakodu (kokku 30 korterit), A. Haava Kodu (25 korterit), Alevi Kodu (13 korterit), Kastani 133 (15 korterit) ja Oa 29 (10 korterit).

Loe lähemalt uusarenduse kodulehelt >>