arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kolm Parunit uusarenduse ehitustööd on alanud!

Rõõm on teada anda, et oodatud Kolme Paruni esimese kortermaja ehitus aadressil Paruni 5 Ülenurmel on täie hooga alanud! 👷🏘😊👍
 
Varakevadiste päikeseliste päevade toel edenevad tööd ehitusplatsil hästi: teeäärse kuuseheki eemaldamine lubab nüüd sihvakatel kaskedel oma võra täies ilus esile tuua ning päevavalguse krundil maksimaalselt maksma panna. Juurdepääs kinnistutele Paruni 3 ja 5 on rajatud ning vundamendi süvendustööd on lõpetatud.
 
Paruni piirkonna elanike kodurahu on tööpäevadel mõneks ajaks küll pisut häiritud, kuid selle kompenseerib teadmine, et naabriks kerkib kaasaegne ning meeldiva väljanägemisega 3-kordne elamu, kuhu on esimesed müügid juba vormistatud.
 
 
 
Hetkel võime öelda, et 2-toalistest on pakkumises viimane korter teisel korrusel ning „kõige magusamad“ oma isikliku kasutusõigusega esimese korruse korteritest üks 4-toaline korter. Teise ja kolmanda korruse perekorterite hulgast on veel valida – seega olete oodatud rohkemat infot küsima!
 
Meile annab indu ning tekitab heameelt, et Paruni 5 on oma korterite planeeringute lahenduselt hästi vastu võetud. Samuti oleme kiita saanud esimese korruse soojade panipaikade ning rattamaja olemasolu eest. Need on lisaväärtused, mis teevad elanike igapäevaolme mugavamaks ning turvalisemaks.
 
Ehitaja on lubanud valmis maja meie uutele koduomanikele üle anda hiljemalt 31. jaanuaril uuel aastal.