arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Natura Park – järgmise etapi ehitus ja eelmüük on alanud

Natura Park ei ole koduotsingul olnutele võõras. Tegemist on elurajooniga looduse keskel, kus juba varasemalt valminud Tagala ja Moonalao uusarenduse kortermajad. Tänaseks on piirkonda omale kodu soetanud muuhulgas kümned noored pered, kes rajanud siia esimese päris oma kodu. Hea uudis on aga see, et järgmise etapi ehitus on alanud ja oleme alustanud broneerimise ja eelmüügiga. Uued korterid Natura Pargis Kotermaa 11 ja 13 aadressil valmivad 2022. aasta sügisel.

Natura Park on Harku järve läheduses asuv terviklikult lahendatud ja energiasäästlik elukeskkond roheluse keskel, kus kõik linnaelu mugavused on käeulatuses ja loodud ka ühistranspordi ühendused. Elurajooni piiril asub Rimi toidupood ning vaid 10-minutilise autosõidu kaugusele jäävad Saku Suurhall, Rocca al Mare Keskus ja Tallinna Loomaaed. Kergliiklustee ja lähedal asuvad spordiklubid võimaldavad sportlikult vaba aega veeta. Kesklinna viib praktiliselt kiirtee. See on parim koht lapse kasvatamiseks, tervislikuks eluviisiks ning ühistegevusteks.

Käesoleva ehitusetapiga tuleb müüki kaks neljakorruselist hoonet (kokku 118 korterit) ning kaks väiksemat hoonet, kus korterid asuvad kahel tasapinnal (kokku 12 korterit). Tegemist on ühe- kuni neljaoaliste korteritega, mille juurde on võimalik soetada ka parkimiskoht ja panipaik. Kõik korterid on varustatud kvaliteetse köögimööbli- ja tehnikaga.

Kasutatakse vaid kvaliteetseid, aastakümneid kestvaid materjale: vastupidavat raudbetooni ja helikindlaid kolmekordseid pakettaknaid. Korterisisesteks vaheseinadeks on metallkarkassvaheseinad, korterite välisuksed on tulekindlad tammespooni puituksed. Lisaks on energiasäästlikel B-klassi energiamärgisega korteritel soojustusega ventilatsioonisüsteem ning gaasiküte, mis tähendab väiksemaid kommunaalkulusid. Nii on Kotermaa 11 ja 13 korterid noortele taskukohased ja tänu B-energiaklassi majadele on pangalaenu taotlemisel võimalik kasutada Kredexi käendusprogramme.

Vaata lähemalt naturapark.ee ja võta lisaküsimuste puhul ühendust Domus Kinnisvara konsultantide Evely Lai või Jekaterina Stepšenkoga.