arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

UUS! Vastla 2a, Pärnu Ülejõe aedlinna pärl

Unistus oma uuest või päris oma kodust annab mõtetele energiat ja jõudu, parimal juhul saavad südamest tulevad soovid ka teoks!
Killuke võimalus inimeste koduga seotud unistusi ellu viia on nüüd ka Domus Kinnisvara Pärnu bürool.

Meie arenduste portfelli lisandus hinnatud Pärnu Ülejõe aedlinna eramute piirkonna Vastla 2a uusarendus.
Kahekorruselises A-energiaklassi kivimajas on kokku neli 3-toalist ja kaks 4-toalist läbi mõeldud ruumilahendustega ja peresõbralikku korterit. Suurest tänavast eemal, suletud sisehoovis saavad majaelanikud nautida avaraid päikesepoolseid terrasse ning oma turvalist koduõue ühes lastele mõeldud liivakasti ja mängualaga.

See paik, siinne elu on ideaalne just peredele!
Kõik tööga, õppimise ja vaba aja veetmisega seonduv asub siit vaid põgusa jalutuskäigu kaugusel. Kesklinna on siit 1500m, bussipeatus, lasteaed, kool, lasteaed ja kauplused jäävad ca 500 m raadiusesse. Hea asukoht teeb nauditavaks nii jalutuskäigud kui rattasõidu, lihtne ja mugav on liigeldaka auto või hoopis ühistranspordiga.

Tutvu uusarendusega lähemalt kodulehel: www.vastla.domus.ee

Enne uue kodu ostmist vajab eelmine kodu müümist? Oleme Sinu jaoks olemas!
Anname vajadusel kinnisvarale tasuta hinnaindikatsiooni ning juhime kogu vara müügiprotsessi.