arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Linnupargi arendus on alustanud VI ehitusetapi müügiga

Valmimas on 35 uut ja valgusküllast korterit, mis on paremad kui kunagi varem! Linnupargi korterid asuvad mõnusas ja turvalises elukeskkonnas Tartus Ihaste põik tänaval. Siin on suureks eeliseks teiste arenduste ees linnaelu mugavus ja maalähedane loodus. Arendus piirneb rohealaga, mis on koduks looduskaitse all olevatele taimedele ning seega tagab tulevastele elanikele privaatsuse ja suurepärased vaated rohelusele. Samuti tagab arendus ummikuvaba ja väga hea ühenduse Tartu linnaga mistahes suunas.

Ümbruses on hooldatud ja mugavad kergliiklusteed, mis pakuvad rõõmu spordisõpradele ja niisama värskes õhus jalutuskäigu nautijatele. Läheduses on bussipeatused. Piirkonda on planeeritud Tartus ülipopulaarseks saanud rattaringlus. Elanikele mõeldes on arendusel mänguväljak, välijõusaal ja palju muud. Kogu arendusele istutatakse üle 700 erineva puu ja põõsa, et tagada elamurajoonile rohket rohelust ja privaatsust.

KORTERITEST

Valikus on B energiaklassi 6.korruseline liftiga tornmaja ja A energiaklassi 3.korruseline madal galeriitüüpi kortermaja. Viimase A energiatõhususe tagavad päikesepaneelid, mis paiknevad kortermaja katusel. Korterid on 2 kuni 4 toalised. Korterite planeerimisel on lähtutud inimeste erinevatest vajadustest, seega planeeringud ja hinnad on väga varieeruvad. Igal korteril on kas rõdu või terrass ning maast laeni aknad kahes ilmakaare suunas.

Kortermaja korterid on köetavad vesipõrandaküttega keskkütte baasil. Temperatuuri on võimalik reguleerida toapõhiselt. Hoonetes on majapõhine soojustagastusega tsentraalne ventilatsioonisüsteem. Juba sisse kolinud Linnupargi elanikud kiidavad ka head heliisolatsiooni, ehituskvaliteeti ja arenduse piirkonda.

Uue etapi korterid valmivad 2022. aasta veebruaris ja varajased broneerijad saavad meelepärase siseviimistluse valikul kaasa ka rääkida.
Rohkem info leiab kodulehelt www.linnupargi.ee