arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Bullerby arendus – uued kinnistud Kiilis

Kiili alevis keskuse vahetus läheduses Ristiku tänaval on müüki tulnud 11 erinevat kinnistut, mis moodustavad ühtse kodukandi – Uus Bullerby.

Uus Bullerby ei ole talu vaid kodukant Kiili alevis, aga niisugune nimi on tal seepärast, et ühes oma 11 erineva kinnistuga loob Uus Bullerby ühtse elukeskkonna, kuhu võiksid kerkida just sellised hubased, rõõmu ning mängulisust täis ühepereelamud, nagu tuntud lastekirjanik Astrid Lindgren omal ajal kirjeldas. Sellised, kus kõigil lastel on oma tuba, kuid kus õed-vennad meelsasti üksteise kaisus õhtuti tondijutte räägivad või naabrilastega ühisel mänguväljakul turvaliselt koerustükke teevad ning vanemad seejuures muretsema ei pea.

Uus Bullerbysse kodu soetades on Sul käeulatuses kõik eluks vajalik – Kiili Gümnaasium, Kiili Lasteaed, toidupoed, apteegid, Omniva postipunkt, noortekeskus ning rahvamaja, kus toimetavad erinevad huviringid ja -koolid (Kiili Kunstide Kool, Oma Moodi Huvikool). Sportimiseks on loodud terviserajad, võrk- ja korvpalliväljakud ning skatepark. Talvehooajal on võimalik nautida hooldatud suusaradu ning lapsed saavad lustida kelgumägedel.

Aktiivne kogukond peab ka külapäevi, kus erinevad Kiili külad ootavad naabreid oma elust osa saama – avatakse kohvikud, korraldatakse kontserte, näidatakse kino, tutvustatakse külaelu jpm. Uus Bullerby kutsub siia kodu rajama peresid, kes väärtustavad ühtehoidva kogukonna tunnet ja privaatsust suure linna kärast eemal. Tallinna vahetu lähedus (pealinna ligikaudu 15 km) annab vajadusel siiski hea võimaluse pealinnas tööl käia ning saada osa ka sealsetest kultuuri- ja seltskonnasündmustest.

Domus Kinnisvara on valmis pakkuma Uus Bullerbysse kinnistu ostjatele uue kodu projekteerimise ja ehitamisega seotud projektijuhtimist ja muid seotud korraldusi, et muuta uue kodu valmimine lihtsamaks ning odavamaks. 

Uuri kinnistute kohta lähemalt arenduse kodulehelt ja huvi korral võta ühendust meie kinnisvarakonsultantidega:

+372 5340 4602
kaidi.leemets@domus.ee
 
+372 527 9992
liia.laid@domus.ee