arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tõraveres valmib MHM tehnoloogial galeriimaja 10 korteriga – müük on alanud!

Domus Kinnisvara alustas Nõo vallas Tõravere alevikus, lähiaadressiga Observatooriumi 5D uudse lahendusega galeriimaja müüki – Tõravere Kodud. Hoogsalt valmivas hoones on kokku 10 avarat ja valgusküllast korterit.

MHM tehnoloogial põhineval ja elementidest püstitatud korterelamu arhitektuur on kaasaegne – avatud planeering, suured klaaspinnad, keskmisest avaramad elu- ja magamistoad, panipaikade rohkus, ruumikad terrassid ja rõdud on väärtused, mida maal elavad leibkonnad väga vajavad.

MHM tehnoloogia alusel liimi ja keemiavaba, tervisliku elukeskkonnaga 10 korteriga kortermaja

Observatooriumi 5D arendaja Obervatooriumi Maja OÜ peab vajalikuks rõhutada asjaolu, et näiteks osadele esimese korruse korteritele uudse lahendusena isikliku aia-ala kinnistamine moodustatava korteriomandi juurde on toonud projektile kiitvaid arvamusi. Tänapäevase kiire elukorralduse juures omada aiaga ümbritsetud väikest hoovi on turvaline ja mugav pere väiksemate liikmete ja koduloomade suhtes. Samuti tekib soovi korral väikese hobiaia pidamise võimalus.  Siiski on valmiva kortermaja põhieesmärgiks olla ümbritseva loodusega kokkusobituv, valgusküllaste korterite ja madalate küttekuludega elamu. Hoone valmistajaks ja ehitajaks on 13 -aastase töökogemusega EstHus OÜ – majatehas, kelle kvaliteetseid tooteid hindavad kliendid kodusest Eestist Islandini. Tootmistehnoloogia tutvustus ja referentsid asuvad tutvumiseks siin:  https://www.tehasemaja.com/ ja https://puitpaneel.ee/

Endise kultuurikeskuse kohale kerkinud hoone on projekteerinud AD Projekt OÜ. 

 

Isiklik aia-ala osadel 1.korruse korteritel

“Valmiva kortermaja asukoht pargialal võimaldab välisruumi kauni loodusvaate visuaalselt liita siseruumiga, mis suurendab tajutavat avarustunnet veelgi.“ kommenteerib korterite müügiga tegelev Domus Kinnisvara maakler Marge Tõnnis.

10 korteriga majja on projekteeritud kolm 2-toalist, viis 3-toalist ning kaks 4-toalist korterit. Kõiki kortereid iseloomustab tavapärasest suurem ruumide pind. Lisaks hoone 0-korrusel paiknevale isiklikule panipaigale kajastub korteri hinnas üks kindel parkimiskoht ning juba eelnevalt kirjeldatud isiklik õueala.

Siseviimistlus. Pilt on illustratiivne.

 

Siseviimistlus. Pilt on illustratiivne.

 

Siseviimistlus. Pilt on illustratiivne.

Eriilmeline ja kaunis Observatooriumi 5D valmib novembris 2022.

Põhjalikum info projekti kodulehel. Tee oma valik kiiresti, sest müügis on vaid 10 korterit.