arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kodupakkumised Tallinnas ja Harjumaal – sõbrakuul sõbralikum hind

Veebruaris leiad Tallinnas ja Harjumaal hulga kodupakkumisi, millel sõbrakuul ka sõbralikum hind! Kliki pildile, et näha kuulutust.

Kaunis korter Tallinna kesklinnas

Müüdava korteri suurus on 74,4m2, millest 59,2m2 on köetav pind ja 15,2m2 on terrass. Suure mõnusa terassiga kolme toaline korter asub kortermaja esimesel korrusel. Terrassile pääseb nii magamis- kui ka elutoast. Tubade seinad on viimistletud neutraalsetes toonides, põrandal on naturaalne tammeparkett. Kõrgete seinakappidega köögimööbel sisaldab kogu vajalikku köögitehnikat. Vannitoas on klaasiga eraldatud dušinurk. Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht ja panipaik. Loe selle kena kodu kohta rohkem siit.

Unikaalse ruure rõduga 3-toaline korter Pääskülas

Kõrgelthinnatud Pääsküla asumis on haruldase pakkumisena müüa kolmetoaline unikaalse rõduga korter, mida võiks kutsuda ka penthouse korteriks. Nimetatud rõdu on tõeliselt suur lisaväärtus, mida ei leia just tihti. Paar aastat tagasi on tehtud värskendusremont mille käigus tehti uueks vannituba, pandi saare puu parkett ja vahetati ka siseuksed. Korteri seisukord on väga hea. Loe rohkem siit.

Mõnus ridaelamuboks Järvekülas

Kahekordse ridaelamuboksi suurus on 131,6m2, millest 121,5m2 on köetav pind. Ridaelamuboks on neljatoaline, millest kolm magamistuba ja avar vannituba asuvad maja teisel korrusel, esimesele korrusele jääb elutuba avatud köögiga, tualettruum ja trepialune panipaik. Elutoast pääseb terrassile ja maja taga asuvale aiaga piiratud hoovialale. Eraldi sissepääsuga on välisukse kõrval asuv tehnoruum, mis leiab kasutust ka panipaigana ja tehnoruumi kõrval on kuur. Rohkem infot leiad siit.

1-toaline korter hinnatud Uue Maailma asumis

Läbi maja planeeringuga korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, vaheseinaga eraldatud garderoob ja wc-vannituba. Seinad on värvitud, osaliselt tapeediga kaetud, ühes seinas on säilitatud originaalne puit. Põrandatel on laminaatparkett. WC-vannituba on plaaditud. Korterit köetakse lokaalse gaasikatlaga. Hooviala on korrastatud ja piiratud aiaga. Vaata kuulutust siit.

4-toaline korter Kassisaba asumis

Korteriomand koosneb kahest eraldi kasutatavast korterist: ühe suuruseks 42,8m2, milles avatud köögiga elutuba, magamistuba soklikorrusel ning vannituba; teise suuruseks 29,6m2, milles avatud köögiga elutuba, magamistuba ja vannituba. Kortereid ühendab 3,5m2 esik. Ühes korteris on köök välja ehitatud, teises köögi valmidus. Põrandatel on naturaalne ühelipiline tammeparkett, seinad värvitud, pesuruumid plaaditud. Loe edasi siit.

4-toaline kena perekorter Lasnamäe linnaosas

Ilus ja avar korter on suurusega 74,8m2 + rõdu 3,6m2 ja asub üheksakordse maja viiendal korrusel. Hea planeeringuga korter on soe, valgusküllane, hubane. Korteris on keskküte ja soojustagastusega ventilatsioon, vannitoas on põrandaküte; vannituba ja tualettruum on eraldi. Kööginišši on paigaldatud hästi läbimõeldud köögimööbel koos hoolikalt valitud köögitehnikaga. Korteri juurde on võimalik osta ka panipaik. Rohkem infot leiad siit.

 

4-toaline päikseterrassi ja murulapiga ridaelamuboks Rae vallas 

Ridaelamuboksi esimesel korrusel asuvad esik, avatud köögiga elutuba, tehnoruum ja WC. Teisel korrusel on kolm eraldi tubadega magamistuba ja vannituba koos WC-ga. Kasutatud on tänapäevaseid materjale ja kodu on maitsekalt sisustatud. Hinna sees kohtkindel köögimööbel ja garderoobikapid esikus ja kahes magamistoas, muu mööbel võimalus erikokkuleppel müüjaga. Nii esikus kui ka kahes magamistoas on kõrged ja mahukad garderoobikapid. Köögis on kvaliteetne köögimööbel ja integreeritud tehnika. Vaata kuulutust siit.