arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara esitleb: Uue Kodu messipäev Tartus

Laupäeval, 18. märtsil kell 11.00-15.00 toimub Domus Kinnisvara Tartu kontoris (Riia 4) Uue Kodu messipäev!

Kui oled unistanud uue kodu loomisest, on just see õige päev ja koht, kuhu uudistama tulla. Räägime kõigest, mida vaja teada, et uue kodu unistus saaks reaalsuseks!

  • 100+ head kodupakkumist populaarsemates uusarendustes Tartus ja lähiümbruses. Tutvu erinevate kinnisvaraarendajate pakutavate korterite, ridaelamute, paarismajade ja elamukruntidega – seda kõike ühes kohas! Peale Domus Kinnisvara müüdavate kinnisvaraarenduste liitub messipäevaga ka teisi uusarendusi!
  • SEB pangast astub üles Lõuna-Eesti erakliendi haldurite juht Aivo Renser, kes räägib kodulaenu taotlemise protsessist.
  • Notar Kairi Aarik (Tartu Notarid) viib messikülastajad kurssi juriidiliste aspektidega uue kodu ostmisel ja juhib tähelepanu kohustustele ja õigustele, et saada edukalt uue kodu omanikuks.
  • Soome Maja tutvustab elementmaju, mis kõik mugandatavad vastavalt Sinu soovidele ja sobivad meie põhjamaisesse kliimasse.
  • Kohapeal on Domus Kinnisvara parimad hindajad, kes on täiesti Sinu päralt! Räägime kinnisvaraturu hetkeseisust, teguritest, mis mõjutavad Sinu kinnisvara väärtust, eksperthinnangust (hindamisaktist) ja paljust muust. Küsi kõike, mis huvi pakub!
  • Loomulikult nõustavad Sind uue kodu ja kinnisvaraküsimustes ka Domus Kinnisvara professionaalsed maaklerid.
  • Kodutunde aitavad luua Fabricor ja Miar Sisustus, kes pakuvad erinevaid sisustuslahendusi.

Messipäeva täpne ajakava

11.00-15.00 ehk kogu messipäeva vältel on võimalik tutvuda kodupakkumistega Tartus ja lähiümbruses, Soome Maja pakutavate elementmajadega, küsida nõu Domus Kinnisvara hindajatelt ja maakleritelt, ning uudistada erinevaid sisustuspakkumisi Fabricorilt ja Miar Sisustuselt.

Külalisesinejad:

12.00-13.00: SEB Lõuna-Eesti erakliendi haldurite juhi Aivo Renseri ettekanne “Kodulaen – küsimused ja vastused”. Küsimustevoor!

13.00- 14.00: Notar Kairi Aariku ettekanne “Eduka tehingu tarkused uue kodu soetamisel”. Küsimustevoor!

14.00-14.30: teeb Soome Maja ettekande teemal “Kindel kodu põhjamaa kliimas”.

Võta lapsed kaasa – seni, kuni Sina tutvud teekonnaga oma uue unistuse koduni, lõbustab lapsi Spiderman.

Messipäev on kõigile tasuta!

Kohtume laupäeval, 18. märtsil Domus Kinnisvara Tartu kontoris, Riia 4!