arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara kutsub Uue Kodu messipäevale Tallinnas

Pühapäeval, 2.aprillil kell 14.00-17.00 toimub Tallinnas Domus Kinnisvara peakontoris (Luise 2) Uue Kodu messipäev. See on suurepärane võimalus hoida kokku oma aega ja tutvuda erinevate Tallinna ja Harjumaa uusarendustega korraga ühes kohas. Kokku on Uue Kodu messipäeva raames pakkumisel enam kui 250 uut kodu ja nende seas ka selliseid, mille kohta kinnisvaraportaalidest veel infot ei leia. 

Lisaks uute kodude tutvustamisele on meie sõbralikud maaklerid hea nõuga abiks kõiksugu kinnisvaraküsimustes, olgu nendeks siis olemasoleva vara väärtuse väljaselgitamine, kodu müümine, üürimine, kasutusloa taotlemine, hindamine jne.

Uue Kodu messipäeval ootavad Sind ka Tallinna notar Kätlin Aun-Janisk ja Luminor panga laenuhaldur Reet Lesment, kes räägivad ja vastavad küsimustele teemadel, mis puudutavad kodu ostu vormistamist ja finantseerimist. Küsi kõike, mis huvi pakub!

Tule astu läbi Sulle sobival ajal vahemikus 14.00-17.00! Üritus on kõigile tasuta. Meie Luise tn hoovis on ruumi ca paarikümnele autole ja vabade kohtade olemasolul on ka parkimine Uue Kodu messipäeval osalejatele tasuta.