arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu Uue Kodu messipäev tõi kohale palju kinnisvarahuvilisi ja kodu otsijaid

Heameel on tõdeda, et talvekuudel Tartu Domuse kontoris vastuvõetud otsus korraldada üks kevadhooaega alustav kinnisvaraüritus laiemale ringile kinnisvarahuvilistele oli igati mõistlik tegu. 

Üle 190 kodupakkumise erinevatelt arendajatelt lisaks Domus Kinnisvara enda arendatavatele ja müüdavatele uusehitistest kodudele tõid meie Tartu esindusse 18. märtsil arvukalt huvilisi. Kes tuli lihtsalt uudistama ning omale tänasest olukorrast uusarenduste turul pilti looma, kes oli aga tee jalge alla võtnud päris konkreetse sooviga leida endale uus kodu või investeerimisobjekt.

Saime külalistelt kiita messipäeva ülesehituse eest – kui tegemist on uusehituselt vara ostmisega, siis vastuseid tekkivatele küsimustele ja nõuandeid  kohapealt ja otse saades on kindlustunne tagatud, et kõik planeeritu saab ühel hetkel teoks. Pank, notar ning projekteerija-ehitaja andsid oma ettekannetes ja hilisemates konsultatsioonides kohapeal nõu, mida aktiivselt kasutati. 

Vähem oluline polnud ka sisustuspakkujate kohalolu üritusel – rätsepatööna valmivad kardinad-tekstiilid ning erilahendustena pakutav mööbel kööki ja kõikidesse teistesse ruumidesse pani paljude osalejate vaimu tööle, kas ja kuidas uues kodus esindatud võimalusi kasutada.

Ja kui lisada, et tõsiselt teemasse keskendunud lapsevanemad said rahumeeli oma järeltulijad jätta Spidermani hoolde, kes innustas ja hoolitses läbi aktiivse mängulise tegevuse põnnide tähelepanuvajaduse eest, siis võimegi tõdeda, et:

  • lugesime ürituse enda ja oma klientide jaoks kordaläinuks
  • tegus päev tõi juurde rohkelt kontakte ostjate ja müüjate vaatevinklist nii uusarenduste kui järelturu objektide osas
  • otsene silmast-silma suhtlus on see, mille üle kliendid tunnevad puudust ja mida tuleb rahuldada
  • edukas päev viis mõtted järgmisele ettevõtmisele samas vallas – miks mitte luua alus uue Domuse traditsiooni tekkeks
  • andsime teatepulga üle Tallinna esindusele – Uue Kodu messipäev Tallinnas saab juba toimuma pühapäeval, 2. aprillil.