arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uue Kodu messipäev tõi Domus Kinnisvara Tallinna kontorisse hulga uue kodu huvilisi

Pühapäeval, 2. aprillil, toimus Domus Kinnisvara Tallinna kontoris Uue Kodu messipäev. Kutsusime külla kõiki huvilisi, kes otsivad Tallinnasse või lähiümbruse uusarendusse kodu. Kokku oli pakkumises üle 250 uue kodu – nii kortereid, ridaelamubokse kui ka eramuid – mille hulgast valida!

See, et nii paljude kodupakkumistega oli võimalik korraga tutvuda ühes kohas, meelitas kohale hulga inimesi. Nii mõnigi oli eeltööd teinud ja teadis täpselt, millega tutvuma tuli, aga oli ka neid, kes tulid lihtsalt uudistama.

Peale meie enda meeskonna aitasid meil messipäeva külalistele nõuga abiks olla  Tallinna notar Kätlin Aun-Janisk ja Luminor panga laenuhaldur Reet Lesment. Kui suur on reaalne laenusumma, mida võiksin pangast saada? Millised on laenutingimused, millega peaks arvestama? Kui suur peab olema sissemakse ja millised variandid on veel sissemakse osas? Mida kujutab endast Kredexi garantii, millal seda saab kasutada, kas see on kasulik? Need olid põhilised küsimused, millega Luminori laenuhalduri poole messipäeval pöörduti. 

Ka meie enda meeskond ja maaklerid olid igati koduotsijatele abiks. Oli inimesi, kes tulid uusarendusse kodu otsimise mõttega, aga maakleritega suheldes leidsid huvipakkuva objekti hoopis järelturu pakkumistest. Nii et kunagi ei tea, mis kliendi vajadustest ja soovidest tegelikult välja koorub. Õnneks saima kohapeal klientide mõtted ja soovid kenasti kaardistatud ning loodetavasti leiavad huvilised ka peagi selle oma õige kodu.