arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Tallinna kesklinnas – Tartu mnt 64! Ajaloolise väärtusega korterid ja äripinnad

Meil on väga vinge uudis – Tallinna kinnisvaraturule on tulnud tõeline pärl, ajalooline ja väärikas Tartu mnt 64 arendus, kus saavad olema nii korterid, külaliskorterid kui ka äripinnad. Kooslus ilusast arhitektuurist, sisekujundusest, parimast ehituskvaliteedist ja ajastu kindlatest lahendustest on sündinud koostöös arhitektuuribürooga Guru Projekt.

Tartu mnt 64 asub Tallinna kesklinna tuiksoonel, ettevõtlusenergia ja kõikide võimaluste keskel. Esitleme uhkusega arendusprojekti 10-le korterile, 2-le külaliskorterile, 6-le äripinnale ning unikaalse asukohaga kohvikuhoonele.

Ajaloolise väärtusega linnakodud saavad olema avara planeeringuga ning valgusküllased. Tänu maja asukohale Tartu mnt ja Odra tänava nurgal avaneb imeline võimalus mõnusaks roheliseks sisehooviks. Sisehoovis saab olema kompaktne ja värske lahendus modernsest klaasmaja kohvikust, hoovimaja unikaalsetest klaasist külaliskorteritest ning Tartu mnt 64 peamaja ajaloolise hõnguga läbimõeldud planeeringutega linnakodudest ja äripindadest.

Kõrged laed, taastatud punased originaal tellisiseinad, palju valgust, kvaliteetsed ehitus- ja siseviimistlusmaterjalid, isikupärased ruumilahendused – need märksõnad iseloomustavad just Tartu mnt 64 arendusprojekti. Kombineerides ajatu disaini, modernse siselahenduse ja kõrge kvaliteedi, on valmiv residents tõesti iga linnainimese unistuste kodu. 

Kesklinna pärlina pakub Tartu mnt 64 oma erinevate äripindadega võimalusi väga mitmekesistele ettevõtmistele – ideaalne sobivus kontoriks, väikebutiigiks, salongiks või esindusbürooks. 

Tartu mnt ning Odra tn nurgal asuvat hoonet nimetame me kohvikuhooneks, sest sinna sobiks suurepäraselt üks eriti mõnus linnapilti ilmestav nautlemise koht – kohvik/coffee shop. Tegelikult võib sellel pinnal muidugi olla ka teisi kasutusvõimalusi.

Tartu mnt 64 on sissekolimiseks valmis 2024. aasta kevadel.

Eelmüük on alanud – registreeri huvi Tartu mnt 64 kodulehel ja saadame Sulle lisainfot, et saaksid just omale sobiva kodu või äripinna esimesena välja valida!