arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Wallingu Kodud – uued ridaelamuboksid Saue vallas

Looduskaunis ja rahulikus Valingu külas, Saue vallas valmib juba juuni lõpuks nelja boksiga ridaelamu. Wallingu Kodude nime kandev uusarendus on suurepärane valik neile, kes otsivad rahulikku elukeskkonda kauni looduse keskel.

Ridaelamuboksid on avarad ning valgusküllased, igaühel õhtupäikesele avanev terrass ja ainukasutuses hooviala. Kinnistut ümbritsev aed annab privaatsust ning võimaluse pere pisematel liikmetel turvaliselt oma koduhoovis mängida. Valikus on nii 4- kui ka 5-toalised boksid. Igal üks kindel parkimiskoht ning lisaks ühine kuuekohaline külaliste parkla.

Lisaks sellele, et Wallingu Kodude uusarendus asub kauni looduse keskel, on see samuti logistiliselt suurepärases asukohas, kust on lihtne jõuda nii Keilasse, Sauele kui ka Tallinna kesklinna. Kõik eluks vajalik nagu kauplused, koolid ja lasteaiad, toidukohad ja spordikeskused on vaid lühikese autosõidu kaugusel.  Hea rongiühendus annab võimaluse liikuda lihtsasti ka autovabalt – Valingu rongipeatusse jõuab jalgsi 15 minutiga.

Kui soovite uut ja kaasaegset kodu rahulikus ja looduskaunis asukohas, kuid nautida samas ka kõiki tänapäevaseid mugavusi ja teenuseid, siis on Wallingu Kodud just see, mida otsite.

Vaata lähemalt siit ja tule 13. mail kell 14.00 toimuvale kliendipäevale, kus võimalik uute kodudega juba kohapeal tutvuda. Registreeru kliendipäevale kirjutades aadressile iris.opik@domus.eevõi helistades 5303 6499.