arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu maantee majade pikas rivis kerkib uus kauaoodatud šikilt roheline T60

Kujutage ette olukorda, kus sätid oma uue kodu suurel rõdul snäkilauda ja ootad külalisi soolaleivale. Telefon annab märku, et saabunud on uus sõnum. Külla oodatud sõber küsib:
„Oot, kuhu sa nüüd kolisidki, kuhu me tuleme?“
Sina kribad kiiresti vastu: „Tead küll, Tartu maanteel see kõige ägedam uus maja, see ROHELISE fassaadiga!“
Igaks juhuks paned veel pildi ka:


See siin on küll sinu uue kodu 3D pilt, kuid selleks, kui sa oma uues kodus külalisi ootad, on see maja valmis ning sa saad saata sõbrale isegi veel ehtsama ja vingema foto.

„Aga kuidas ma sisse saan?“ uurib sõber edasi.

Ja sina vastad talle, tundes end kui Eestimaa uhkeim koduomanik: „Vajutad maja eest 16, tuled lifti ja sõidad sellega otse minu korterisse ;)“

Aga nii ongi! Juba järgmise aasta lõpus valmib Tallinna kesklinnas see kauaoodatud roheline šikk T60 uusarendus, kus nüüdseks müügile tulnud 16 luksuslikku ja unikaalset kahe- kuni viietoalist korterit, millest osadele pääsebki tõesti newyorgilikult otse liftist.

T60 maja elegantset peafassaadi kaunistavad AS Wienerbergeri toodetud rohelised Emerald Green tellised, mis on ainulaadsed ja välja töötatud Saksamaal spetsiaalselt sellele hoonele. Tellised on omapäraseks muudetud angobeerimise tehnikas, kus saviglasuurile lisatakse juurde värvipigmente ja metallide oksiide eesmärgiga saavutada täiesti uudne ning efektne välimus. Telliste läikiv pind ja omapärane roheline toon loovad päikesevalguses lummava pildi, mis teeb T60 hoonest tõeliselt suursuguse pilgupüüdja selles Tartu maantee majade pikas rivis.


Kui maja Tartu maantee poolne külg avaneb Tallinna kesklinna võludele ja võngetele, siis hoovi pool võtab sind vastu täiesti teistmoodi eriline vibe. Siin on oma kinnine roheline hoov keset kesklinna kõrgeid hooneid, chill out ala ja väike välijõusaal, nii et mõnel laisemal päeval võid seal püsti panna oma kodukontori ja ekraanist pausi tehes vabas õhus sirutada.


Kõrgematel korrustel asuvad tõelise suurlinnahõnguga residentsid, kust avaned vaated ümbritsevale linnale ja merele. Enamik korterid on läbi maja planeeringuga, nii et ühelt poolt saad jälgida tempokat linnasuminat, hoovi poolt aga rahulikumat sisehoovi rohelust. Rõdud ehitame muidugi kõigile korteritele, aga hoovipoolsetel on need suuremad kui mõne inimese terve kodu.


Asukoht ei vaja ilmselt pikalt tutvustamist – Tartu maanteed Tallinna kesklinnas teavad kõik tallinlased ja ilmselt ka need, kes vähemalt korra elus pealinnas käinud. Just siia tuntud kesklinna tänava rivisse me ühe uue 7-korruselise A energiaklassiga maja kodudeks ja kahtlemata ka silmailuks (sest ilus see tuleb!) püsti panemegi.

Broneerida saab juba ka! Paar kodu on küll kiirelt n-ö läinud, aga Sinu jaoks jätkub veel. Tutvu T60 kodulehel korterite plaanidega, vali välja ja anna meile sellest teada.