arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kirikjaani Kodud – uued A energiaklassiga ridaelamuboksid Tallinna piiril

Tallinna piiril, populaarses Harkujärve külas on kerkimas uued A energiaklassiga ridaelamu tüüpi elamud – Kirikjaani Kodud. Siinset mõnusat elukeskkonda iseloomustab rohelus, Harku järve lähedus, head sportimisvõimalused ja pealinna lähedus. 

Esimeses etapis on müügile tulnud Kirikjaani tee 1 kinnistul asuv ridamaja, milles leiab uue kodu neli peret. Kirikjaani Kodude loomisel ongi pööratud erilist tähelepanu just lastega peredele – vahetus läheduses asuvad ka lasteaed ja põhikool. Suvel saab aega veeta Harku järve kaldal asuvas ujumis- ja puhkealal. Igale ridaelamuboksile on ette nähtud kolm parkimiskohta, nii saad mugavalt vastu võtta ootamatu külalise või jääb peale igapäevaste sõitude tegemiseks ruumi ka hobi- ja pühapäevaautole.

Modernsete ja energiatõhusate ridaelamubokside suurused jäävad vahemikku 150-158 m2 ja vastavad ka kõige nõudlikumale maitsele. Kolmel elamul on interjööris ka eksklusiivne ja efektne valguskaev, mis annab ruumile lisavalgust ja avarust.
 

Kirikjaani Kodud – eksklusiivne valguskaev

 
Disainerite loodud sisekujunduse kontseptsioonid pakuvad teile mugavat lahendust uue kodu sisutamisel. Kodu ostes on teil võimalus tellida ka kogu maja sisutus koos sisekujunduse disainprojektiga. Kogu mööbel saab paigaldatud uue kodu kättesaamisel. Sisustuse hinna on võimalik lisada ka kodulaenu sisse.
 
Tutvu Kirikjaani Kodudega arenduse kodulehel ja küsi lisainfot maaklerilt!