arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Loo oma kodu või maakodu kaunile Kurkse Kaldaalale!

Kurkse Kaldaala arendus on Kurkse külas Pakri lahe ääres asuv privaatne, maaliline ja looduslik piirkond, kus müügile tulnud kokku 12 merepiiriga elamumaa kinnistut. Kinnistute suurused jäävad vahemikku 10 815 kuni 18 472 m². Kõikidel oma kaldaala, kust avanevad kaunid vaated avamerele ja Pakri poolsaarele. Nüüd on võimalik siia luua oma suve- või maakodu või miks mitte ka päris kodu. Sinine horisont, lainete kohin, Eesti puhtaim õhk ja igaõhtused päikeseloojangud õpetavad kogema rikkust, mida loodusel kinkida on. Maa on kindel investeering, mis ei hävine, selle väärtus ajas kasvab.

Kurkse ise on põline rannaküla, mis asub Harjumaal, Paldiski lahe ja Kurkse väina rannikul. Üle lahe asuvad Suur-Pakri ja Väike-Pakri saar. Kurkse sadam asub Kurkse Kaldaala arendusest vaid 3 km kaugusel, siin on 100 paadikohta ja oma isikliku veesõiduki tarbeks on võimalik sadamas ka koht rentida. Ümbruskaudsed metsad pakuvad suvel ja sügisel mõnusaid metsaande ning kohalikelt harrastuskalameestelt võib hea saagi korral osta värsket kala.

Pealinna piirini on Kurksest ca 50 kilomeetrit ja näiteks Keila jääb 25 minuti autosõidu kaugusele. 

Tutvu Kurkse Kaldaala arendusega ja müügil olevate kinnistutega kodulehel ning vali oma isiklik merevaade välja!

Lisainfo: Viljo Pettinen / 5110 939 / viljo.pettinen@domus.ee