arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Sinimäe Kodud – Lasnamäe soodsaimad uusarenduse korterid on valmis

Tallinnas Lasnamäe linnaosas aadressil Sinimäe 1 on valmis saanud uus A energiaklassiga kümnekorruseline korterelamu – Sinimäe Kodud. Lasnamäe piirkonda kodu otsijatel ja vanemates korterelamutes elavatel inimestel on hea võimalus soetada uus kodu Sinimäe Kodude modernsesse ja energiatõhusasse majja, kus katusel olevad päikesepaneelid tagavad ka igakuised soodsamad üldkulud. Mugava sisekliima tagab tsentraalne ventilatsioon ning toad hoiab soojana keskkütte baasil radiaatorküte, mida saab ruumide kaupa reguleerida.

Müügil on 1- kuni 5-toalised korterid (37,5 -107m²), mille hinnad algavad vaid 121 00 eurost. Osadel korteritel on hinna sees ka köögimööbel koos tehnikaga ja/või lahtine mööbel ning garderoob koguväärtuses 8 000 – 14 500 eurot. Kui valid uueks koduks korteri, millel köögimööblit sees ei ole, on Sul võimalik oma välja valitud köögi hind soovi korral lisada kodulaenu sisse.

Kõrgematel korrustel asuvad põneva – läbi kahe korruse planeeringuga – suured perekorterid neile, kes hindavad rohkem ruumi ja privaatsust. Ka väiksemates korterites ei ole planeeringu osas järeleandmisi tehtud ja siseviimistluses on kasutatud palju naturaalseid soojades toonides materjale, mis loovad õdusa sisekeskkonna. Kõigil Sinimäe Kodude korteritel on olemas rõdu ja hinnas panipaik maja esimesel korrusel. Parkimiskohad on hoovis ning maja all. Õuealal on lastele paigaldatud mänguväljak.

Sinimäe Kodud asuvad Lasnamäel keset väljakujunenud elamukvartalit ja on hea ligipääsetavusega nii auto kui ka ühistranspordiga. Asudes Laagna teest mõne mitu kaugusel jõuab autoga Tallinna kesklinna vaid 15 minutiga. Ümbritsevas piirkonnas leidub soodsaid kaupluseid (Lidl), olemas koolid (Lasnamäe Põhikool, Tallinna Kuristiku Gümnaasium) ja lasteaiad (Ümera Lasteaed, Seli Lasteaed) ning ühistranspordipeatused.

Hoone on ehitanud pikaaegse kogemusega Rand & Tuulberg ning kvaliteetsed materjalid nii sise- kui ka välislahendustes annavad Sinimäe Kodudele moodsa väljanägemise ja kauakestvuse. 

Sinimäe Kodude partner on LHV Pank. Vaata lähemalt siit. Finantsteenuseid pakub AS LHV Pank. Tutvu tingimustega lhv.ee ja küsi nõu meie asjatundjalt.

Sinimäe Kodude korterid on valmis ja võtmed saad kohe kätte! Vaata vabu kortereid www.sinimaekodud.domus.ee, tule kliendipäevale ja vali oma uus kodu välja.