arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Almé Residentsides peeti sarikapidu

1. märtsi õhtupoolikul oli Almé Residentside uusarenduse ehitusplats täitunud taaskord tähtsate ja veel tähtsamate külalistega. Kaks uhket ja omapärast kortermaja Tartu kesklinna piiril on saavutanud oma maksimaalse kõrguse! 
 
Nagu vanadele traditsioonidele kohane, tuleb ehitusprojekti olulist versatposti ka vastavalt tähistada. Lisaks sümboolsele tähendusele on sarikapidu hea võimalus kogukonnal, klientidel ja ehitusmeeskonna liikmetel ühineda ning jagada rõõmu ehitusprotsessi edenemise üle. 
 
Pidulikule koosviibimisele olid kutsutud kõik ehitajad, Dorpat Ehituse juhtkond, Domus Kinnisvara arendusmeeskond, müügitiim, tulevased koduomanikud ning Tartu abilinnapea Raimond Tamm. Sarikapärja tõid alla Dorpat Ehituse projektijuht Martin Vilismäe ning Domus Kinnisvara arendusvaldkonna projektijuht Hubert Piikov. Sombusevõitu ilm ja porine sisehoov asjaosalisi ei heidutanud, kõigil oli rõõmus meel ning uute kodude omanike silmad särasid eredamalt kui kevadpäike.
 

 

Almé Residentside ehitustegevus on kulgenud plaanipäraselt ning tööd püsivad kenasti ajagraafikus. Mõlema hoone fassaadid hakkavad võtma oma ilmet ning korterites käib vilgas siseseinte ehitus. Üle poole arenduse korteritest on tänaseks juba müüdud. Märtsi lõpus plaanib müügitiim avada viimaste müügisolevate korterite uksed. Selleks hetkeks on valmis juba ka kõikide korterite siseseinad ning huvilised saavad aimu ruumide suurusest, paiknemisest ning avarusest. Info avatud uste päeva kohta ilmub peatselt ka arenduse kodulehel. Almé Residentside kaks kortermaja valmivad juba selle aasta suve lõpuks. 
 
Fotod: Jane Võsso