arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Natura Pargi uus etapp nüüd müügis!

Taskukohaste hindadega Natura Pargi arenduses valmib 2025. aasta kevadeks 88 uut korterit. Tegu on looduslähedase piirkonnaga Haaberstis, kuhu on tänaseks omale kodu soetanud juba sajad pered, kes rajanud siia esimese päris oma kodu.

Natura Park on Harku järve läheduses asuv terviklikult lahendatud ja energiasäästlik elukeskkond roheluse keskel, kus kõik linnaelu mugavused on käeulatuses ja loodud on ka ühistranspordi ühendused. Elurajooni piiril asub Rimi toidupood ning vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele jäävad Unibet Arena, Rocca al Mare Keskus ja Tallinna Loomaaed. Kergliiklustee ja lähedal asuvad spordiklubid võimaldavad nii pere suurematel kui väiksematel sportlikult vaba aega veeta.

Käesoleva ehitusetapiga tuleb müüki kaks neljakorruselist A-energiaklassi maja (kokku 88 korterit). Tegemist on ühe- kuni neljatoaliste korteritega, mille juurde on võimalik soetada ka parkimiskoht ja panipaik. Kõik korterid on varustatud kvaliteetse köögimööbli- ja tehnikaga. Korterites on gaasikütte baasil vesi-põrandaküte ja soojustagastusega ventilatsioon.

Hoone peamine kandekonstruktsioon on monteeritavast raudbetoonist. Vähesel määral kasutatakse raudbetoon kohtvalu lahendusi ning raketisplokk kandeseinu. Korterisisesteks vaheseinadeks on metallkarkassvaheseinad. Korterites on kolmekordse klaaspaketiga plastikaknasd ja tulekindlad tamme spooniga puituksed.

Ehituse peatöövõtja on Astlanda Ehitus.

Vaata lähemalt naturapark.ee ja võta lisaküsimuste puhul ühendust Domus Kinnisvara konsultantide Evely Lai või Jekaterina Steptšenkoga.