arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Hiljuti valminud Von Mühle arenduses avati Aserbaidžaani rahvusköögiga restoran

19. juunil oli Domus Kinnisvara arendusmeeskonnal põhjust rõõmu tunda, sest Tallinnas Lastekodu 35 aadressil äsja valminud ja Domus Kinnisvara arendatud Von Mühle uusarenduses avas uksed Aserbaidžaani rahvuskööki pakkuv restoran.

Avamispidu oli meeleolukas ja mis peamine – imemaitsva toiduga. Pole ka üllatus, sest peakokk on kohale meelitatud Bakuust ning ka teised kolm kokka valmistavad oma kodukandi roogasid vanade perekonna retseptide järgi. Näiteks dolma`d olid keeratud restoraniomaniku Namiq Ismailovi koduaias kasvanud viinamarjalehtedesse ning avamisõhtu naelaks kujunenud šah plov`ist ei ole enamus eestimaalastest kuulnudki.

Avamispeol Domus Kinnisvara esindanud arendusjuhi Ingvar Allekandi sõnul on ta mitmekülgset Kesk-Aasia kööki nautinud mitmel pool maailmas, kuid nii terviklikku maitseelamust pole kuskil kohanud. Loomulikult leiab menüüst ka harjumuspäraseid vaikuid, kuid kohale tasub minna ikkagi rahvustoitude pärast. Restorani disain võimaldab jälgida grillmeistri toimetusi ajal, mil liha grillil küpseb. Või hoopis nautida sumedat suveõhtut teise korruse terrassil. Seda kõike saatmas piiramatu Aserbaidžaani külalislahkus. Küllap ka “Michelini kriitikud” leiavad koha üles. Seni on aga võimalik kõigil saada restoranist BADAM suurepärane toiduelamus nii kiire lõuna kui pikema õhtusöögi käigus.