arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tähelepanu, Ülenurmele kodu loomist ja mugavat elukorraldust planeerivad kodanikud!

Lõuna-Eesti suurimas ja arenguvõimelisemas vallas, mille keskpunktiks on Ülenurme alevik, on taas kuulda häid ehitusuudiseid. Domus Kinnisvara eestvedamisel valmib piirkonda lähiaastatel kolm 16 korteriga kaasaegset kortermaja. Majad kerkivad Poldri tänava äärde ja saavad aadressiks Paruni 1, 3 ja 5. Uued kodud Ülenurmel propageerivad ökonoomset ja energiasäästlikku eluviisi, parimad ehituslahendused lubavad arendajal täita energiatõhususe klassilt liginullenergiamaja nõudeid!



Hoonete kompleksi ehitamist alustatakse Paruni 5 maja rajamisega 2021 aasta varakevadel. 3-kordse kortermaja kõik korterid on projekteeritud valgusküllastena ning mõnusa isikliku õueruumiga, mis avanevad terrassidele või rõdudele. Esimese korruse suuremad perekorterid saavad nautida isiklikku õueala, mis on eraldatud aiaga. Tänu ruumikale majaümbrusele ei pea kõrgemate korruste elanikud ilma jääma kenasti haljastatud ühisest välialast. Kortermajade vahele rajatakse laste mänguväljak ning ühendusteed parklate, kortermajade ning jalgratastele mõeldud hoonete vahel.

Kaisa Hiire, Domus Kinnisvara konsultant-hindaja: “Ülenurme on koduostjate seas populaarne asukoht Tartu linna läheduse ja hea infrastruktuuri tõttu. Inimesed usaldavad seda asukohta ja teenuseid, mida seal tarbida saab. Ideaalne asukoht noorpaarile pere loomiseks ja vanematele inimestele mugavaks pensionipõlveks. 3 Parunit kortermajad on projekteeritud just nende perede vajadustest lähtuvalt – pakkudes väiksemat eluruumi pisemale leibkonnale ja suuremat elamispinda  lastega peredele. Eriti magusad on esimesel korrusel paiknevad privaatse piiratud hoovialaga korterid, mis pakuvad eramu või ridamaja võimalusi, kuid on siiski kortermaja mugavustega.”

Marge Tõnnis, Domus Kinnisvara konsultant: “Meie eesmärgiks on pakkuda koduostjale esteetilist, turvalist ning kaasaegset elukeskkonda, mida Ülenurme piirkond oma kaasaegse ja pidevas arengus infra- ja sotsiaalstruktuuriga kenasti toetab. Erakordselt kiire ettevõtluse areng on toonud piirkonda kümneid uusi töökohti, mis omakorda loovad eelduse kodu rajamise mugavalt lähedusse. Lapsevanemad ei pea igapäevaselt osutama “taksoteenust”, kõik toimingud saavad lapsed turvaliselt ja kiiresti ise ära korraldada. Samuti on piirkonnas väga head õppimis- ja sportimisvõimalused nii koolilastele kui nende vanematele ning traditsioonidega muusikaharidus.

Logistiliselt on Eesti ühelt suurimalt põhimaanteelt – Võru-Luhamaa maanteelt 3Paruni kortermajade juurde kiire ja mugav ning ei vaja igakordset läbisõitu Ülenurme aleviku südamest (sel suunal liiklejad saavad väga kiiresti välja trassile, et sealt endale sobivas suunas edasi liigelda). Ka Tartu linn on piirkonnast vaid mõneminutilise sõidu kaugusel.

Uusarenduse koduleht: www.3parunit.domus.ee

Tutvu korterite kuulutustega