arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Järve tornid – maamärk, mis hakkab kaugelt silma

Järve tornid on kaasaegne hoonete kompleks, kuhu kuulub kaks tornelamut, mille all on kahel korrusel büroo- ning teenindus- ja kaubanduspinnad. Hooneid ühendab omavahel kahekordne büroo- ja äriruumide blokk. Parkimine on planeeritud nii maa-aluses parklas kui väliparklas.

Hoone ehitusel on arvesse võetud piirkonna mürakaarti ning mürarikkamatel külgedel on akendele paigutatud müra filtrid. Niisamuti on arvesse võetud päevavalguse liikumist. Päikselisematel külgedel on akendel täiendavalt pakettakendel pindkaetud klaasid, mis ühildavad omavahel päikesekaitse- ja energiasäästuklaaside omadused. Klaas laseb küll läbi suure osa nähtavast valgusest, kuid kaitseb samas hästi ka päikeseenergia eest.

Hoone äripindade projekteerimisel on arvesse võetud nii valgust, avarust kui praktilisust, sisemus on lahendatud naturaalses võtmes kvaliteetseid materjale kasutades.

Tammsaare pst ning Pärnu mnt ristumiskohta, kus tornid paiknevad, on lihtne liikuda nii Tallinna siseselt linnaosade vahel kui Tartu ja Pärnu suunast. Logistiliselt hea on ka juurdepääs ühistranspordiga. 200 m raadiuses on rongipeatus (Järve) ning bussipeatus (Järve), kus lisaks Tallinna ühistranspordi mitmele bussiliinile peatuvad ka Kiili – Luige- Paekna suunal liikuvad bussid. 500 m kauguses asub veel teinegi ühistranspordipeatus (Virve), kus omakorda peatuvad veel Saue, Saku ja Kiisa suunal liikuvad bussid ja marsruuttaksod. 

Täna on TORN 2 hoone kohe-kohe  valmimas
Esimesed äripinnad on juba välja üüritud ent üksikud vabad bürooruumid on veel II korrusel. TORN 1 on valmis sissekolimiseks september-oktoober.

Vaata vabade büroo- ning kaubanduspindade pakkumisi siit