arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Südamesoov Jõuluvanast arendajale

Kõik, kes täna hoolega uut kodu otsivad – kes uude majja soetamise soovist, kes otsesest vajadusest lähtudes – jäävad mingil hetkel päris nõutuks. Sest 4-toalisi kortereid praktiliselt uusarenduste kortermajades lihtsalt ei ole. Kui ikka 32-korteriga majja on neid projekteeritud ainult 2 tükki, siis kuidas küll oma elu edendada, peret suuremaks planeerida või olemasolevaid naerusuid oma toaga premeerida? Keeruline. Ei ole kahtlustki. Isegi siis, kui võimalused keskmisest kallimat ostutoodet omandada on tegusa tööga kätte võideldud.

Olles ühe toreda uusarenduse sünni juures tegev, võtan praktiliselt igal päeval vastu meile ja kõnesid samal teemal. Oma väikese maalapi, terrassi ning kindlasti saunaga 4-toalisi võiks täna järjest mööda Tartu linna serva täis külvata! Usun, et sellest tulenevalt ongi just rohkemate tubadega ridaelamute projektid nii nõutud ja kiirelt omanikku leidvad.

Aga kõik ei soovi endale ridaelamu-tüüpi elukorraldust, sest paljud pered on seotud maakohtadega, kus niigi on tavaliselt vaja “künda ja külvata”, muruniitmisest rääkimata. Korteri ukse paned aga koridoris enda järel kinni, kärud-rattad jätad turvaliselt hoiupaika ning süvened kodustesse toimingutesse oma pere keskel. Olulised märksõnad sellise elukorralduse juures on kindlasti keskmisest suurem elutuba koos köögi- ja sööginurgaga, mõnusalt ruumikas rõdu ja eraldi paiknevad vannitoad koos saunaga. Hinnatasemelt jäävad sellised tooted samade ruutmeetritega ridaelamutega võrreldes natuke soodsamateks, tehes neist eriti nõutud kauba.

Kõike seda saame pakkuda teile Kolme Paruni arenduses Ülenurmel


Tõsi, eraldi oma maatükiga 4-toalisi korterid on projektis ainult 6, mis on kõik kas juba müüdud või broneeringutega kaetud. Kuid Kolm Parunit kortermaja igal korrusel on 2 läbimõeldud planeeringuga 4-toalist, mis teeb neid kokku 16-korteriga majas 6. Ja kolme maja peale kokku juba 18! Ja seda polegi nii vähe.

See, et 4-toaliste perekorterite ostuhuvi on nii suur, näitab otsustajatele kätte, kust täna “king siiski natuke pigistab”. Head arendajad, olge palun julgemad  – ja ka lahkemad – suuremaid kortereid ehitama. Hästi läbimõeldud lahendustega kodud võetakse avasüli vastu ning defitsiiti antud vallas saab rahuldada/vähendada pikki järgnevaid aastaid.

Oleme ootel!