arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara hindamise ja kasutusloa asjaajamise teenuse eest saab nüüd tasuda täiesti uudsel moel

Nüüdsest saavad erakliendid Domus Kinnisvara hindamise ja kasutuslubade ning ehitiste seadustamise teenuse eest tasuda, kasutades Indivy makseviisi või Inbanki järelmaksu võimalust. Mõlemat makselahendust pakub Inbank – Eesti juurtega digitaalne pank, kes tegutseb ka Lätis, Leedus ja Poolas. Eesti kinnisvarabüroode hulgas on sellised makseviisid nii hindamise kui ka seadustamise valdkonnas esmakordsed ja teedrajavad, seda kinnitas ka Inbanki järelmaksuteenuse müügijuht Martin Pant.

Indivy makseviis annab Domus Kinnisvara hindamisteenuse kliendile võimaluse tasuda tellitud teenuse eest järgmisel kuul ja jagada maksumuse kolmeks võrdseks osaks, seda ilma ühegi lisatasu ega intressita. Taotluse saab teha lihtsasti internetis ja vastuse Inbankist saab klient kohe.

Kasutuslubade ja ehitiste seadustamise teenuse eest tasumiseks on kliendil võimalik aga valida mõlema maksevõimaluse vahel, võttes sealjuures arvesse kummagi maksevõimaluse ülempiire. “Kasutuslubade ja ehitiste seadustamise valdkonnas on projektide maksumused võrreldes hindamisteenusega märkimisväärselt suuremad ning sel puhul võib suurele osale klientidest järelmaksu võimalus olla suureks abiks. Seda enam, kui vajadus oma müüdava kodu seadustamise järele jõuab kliendi teadvusesse alles läbi Domus Kinnisvara maakleri ning klient ei ole arvestanud juba eos seadustamisega kaasneva kuluga”, sõnas Domus Kinnisvara jurist ja seadustamise valdkonna juht Asko Ausmees.

Mõlema maksevõimaluse kohta leiab täpsema info Domus Kinnisvara kodulehel vastava teenuse juures ja partnerite alamlehel.

 

Inbank järelmaksu krediidikulukuse määr on 23,17% aastas järgmistel näidistingimustel: lepingueseme hind kohe tasudes (netohind) 500 EUR, krediidisumma 500 EUR, sissemakse 0 EUR, lepinguperiood 12 kuud, fikseeritud intressimäär aastas 9,9% arvestatuna ostusummalt, lepingutasu 10 EUR, igakuine haldustasu  EUR. Igakuine osamakse 46,8 EUR, krediidi kogusumma ja tagasimaksete summa 561,48 EUR. Finantsteenuse osutajaks on AS Inbank Finance (Niine 11, Tallinn, www.inbank.ee, tel 640 8080).  Enne lepingu sõlmimist tutvu tingimustega ja vajadusel pea nõu.