arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Üks korter – palju võimalusi

Tallinna kesklinnas hinnatud Kassisaba asumis on aadressil Luise 5c üks kena hoovimaja. See mõned aastad tagasi valminud maja kannab nime Kirsiaia Kodu ning ehitajaks on Scandium. Just selles hubases hoovimajas on hetkel turule tulnud üks erilise planeeringuga korter, mille funktsionaalsus pakub mitmeid kasutusvõimalusi.

Kõige klassikalisemalt on tegemist 75,9 ruutmeetrise kahel tasandil asuva 4-toalise perekorteriga. Maja kõrgel esimesel korrusel on väike esik, avatud köögiga elutuba, 2 vannituba, üks läbikäidav tuba/kabinet ning eraldi magamistuba. Soklikorrusel asub veel üks magamistuba. Korteri juurde kuuluvad ka panipaik maja keldris ning kindel parkimiskoht maja taga hoovis.

Juba maja ehitades, oli korter planeeritud selliselt, et soovi korral on seda võimalik kasutada ka kahe eraldi koduna – üks neist 2-toaline avatud köögi ja soklikorrusel asuva magamistoaga ja teine 2-toaline ühel tasapinnal asuv avatud köögiga korter. Suurem korter on 42,8 ruutmeetrit ning juba olemasoleva köögimööbli ja -tehnikaga. Väiksemal on pinda 29,6 ruutmeetrit ning seal on valmidus köögi rajamiseks. Kahte elamist ühendab 3,5 ruutmeetrine esik ja mõlemasse korterisse pääseb läbi tulekindla turvaukse. Ka kõik kommunaalkulud arvestatakse korteritele eraldi.

Seega võib see kinnisvara sobida inimesele, kel võimalus või vajadus raha paigutada, kuid oma elamiseks vajab ta vaid ühte 2-toalist . Teise võib kas pikaajaliselt välja üürida või pakkuda seal hoopis lühirendina majutusteenust. Nii saab tasutud oma korteri kommunaalid ja vajadusel ka laenumakse.

Samuti sobib korteriomand väga hästi täielikult üüriinvesteeringuks – kahe eraldi korteri ostmise asemel saab ühe ostuga kindlustada endale kahe korteri üüritulu.

Veel pilte ja infot Luise 5c korteri kohta leiad korteri kuulutusest. 9. novembril alates kell 15.00 on tulemas ka kliendipäev. Tule tutvu korteriga ja registreeru kliendipäevale kirjutades aadressile iris.opik@domus.ee või helistades 5303 6499.