arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kinnisvara ostmise soovitus: pöörduge Domus Kinnisvara ja SEB poole

September ja oktoober on Domus Kinnisvara ja SEB koostöökuud, mille raames annavad oma ala spetsialistid kasulikku nõu ja soovitusi kinnisvara-alastes küsimustes.

Ühiste kinnisvara kuude  raames  soovitab  Domus Kinnisvara  huvilistel pöörduda  SEB poole, kuna pakutavad tingimused eluasemelaenu võtjale on läbi Domus Kinnisvara poolt vahendatud objektile eriti soodsad – kinnisvara hindamise teenustasu klient maksma ei pea, sest see sisaldub vahendustasus ning panga lepingutasu on 60 eurot.

Näide: kui tavaliselt on lepingutasu 1% laenusummast, mil lepingutasu näiteks 60 000 eurose laenu korral on 600 eurot, siis praegune pakkumine on väga soodne.

„SEB klienditeenindus on läbi aegade olnud kiire ja laitmatu,“ ütles Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino.  ,, Pikaajaline koostöökogemus on näidanud, et SEB-sse  pöördunud Domuse kliendid on saanud sealt  operatiivsed ja terviklikud lahendused oma laenualastele küsimustele” lisas Raul Reino.

SEB soovitab kinnisvarateemaliste küsimustega pöörduda Domus Kinnisvara  – oma pikaajalise koostööpartneri –  poole, kuna ettevõttes töötavad  staažikad kinnisvaraspetsialistid üle Eesti. „Eraldi saab välja tuua Domus Kinnisvara hindamisteenuse, mis on põhjalik ja pädev“, ütles SEB partnersuhete juht Kersti Ivanov.

Domus Kinnisvara on kinnisvara maaklerteenust, hindamist, konsultatsiooni ja kinnisvara väärtustamist pakkuv ettevõte. Domus kinnisvara on kasvanud üheks suuremaks kinnisvara vahendusorganisatsiooniks Eestis. Ettevõttel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Keilas, Võrus, Narvas ja Paides.

Lisainfo:

Raul Reino

Juhatuse liige

Domus Kinnisvara

Tel: 6464 035

E-mail: raul.reino@domuskinnisvara.ee

http://www.domuskinnisvara.ee