arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara muudab juhtimisstruktuuri

Eesti üks kiirema kasvuga kinnisvarafirmadest, Domus Kinnisvara, võttis alates alanud aastast kasutusele uue juhtimisstruktuuri. Uue struktuuri kohaselt on Domuse bürood üle Eesti jaotatud neljaks regiooniks – Põhja, Lõuna, Lääne ja Ida regiooniks.

Domus Kinnisvara juhatuse liikme Raul Reino sõnul tingis muudatuse ettevõtte kiire areng, sest viimastel aastatel kasvanud büroode hulk, inimeste ja tehingute arv nõuab uutmoodi lähenemist. „Lisaks soovile ehitada organisatsiooni tulevikku edasi kaasaegsete juhtimismudelite abil on muudatus põhjustatud ka vajadusest anda ettevõttes silmapaistvalt tegutsenud inimestele uut vastutust ja arenguvõimalusi“ ütles Raul Reino.

Jaanuarist Põhja regiooni juhtima asunud Rando Vanaveski sõnas, et piirkonda, kus tehakse ca 40 % kogu Eesti kinnisvaratehingutest, juhtima asuda on suur väljakutse. „Kinnisvaraturul on jätkuvalt väga huvitavad ajad, sest maailma majanduses valitseva ebamäärasuse taustal on Tallinna korterituru aktiivsus kasvanud 2012. aastal peaaegu neljandiku võrra ning investorite seas on Eesti põnev investeerimiskoht“ lisas Rando Vanaveski. Pikaajalise kogemusega ning varasemalt ka Rime Kinnisvara elamispindade osakonda juhtinud Vanaveski usub, et kinnisvaraturu halvemad päevad on jäänud minevikku ning 2013. aastal tehakse kinnisvaraturul nii mõnigi suurtehing ja klientidele pakutakse senisest kõrgemal tasemel maaklerteenuse kvaliteeti.

Domuse Lõuna ja Lääne regiooni hakkavad juhtima vastavalt Marge Tõnnis ja Mirje Kallaste, kes mõlemad on pikaajalise kogemusega ja tunnustatud kinnisvara eksperdid. Ida regiooni juhi osas on käimas konkurss.