arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus FND loob kinnisvaraomanikuga koostöös uut väärtust!

Tänases järjest enam spetsialiseeruvas maailmas on igapäevaselt kinnisvara valdkonnas mittetegutsevatel omanikel järjest väljakutsuvam end hoida ala spetsiifikaga kursis ning teha oma kapitali (loe: kinnisvara) osas seda esmalt kaitsvaid, siis tootlust kasvatavaid ning lõpetuseks väärtust tõstvaid otsuseid ja seda igal ajahetkel ühtlaselt kõrgel tasemel. Siin tulebki omanikule appi 2019 aastal loodud Domus FND. Justkui loomuliku järgmise sammuna oleme Eestis juhtiva kinnisvarafirma turuteadmistega täna abiks paljudele kinnisvara omanikele. Täidame nõustamisalast-, kinnisvara lisateenuste- ja vara finantsrolli nendele kuuluva kinnisvara osas ja selle terve elutsükli käigus.

Kinnisvara elutsükli enda kirjeldus on lihtne.
Protsess algab maast, millele planeeritakse hoonestus. Seejärel idee kooskõlastatakse seda nõutavate osapooltega (sh kohaliku omavalitsusega), analüüsitakse turunõudlust jne. Järgneb planeerimise ning projekteerimise faas, mille järel tehakse investeerimisotsus ehitusprojekti teostamiseks. Ehituse valmimise järel toimub ekspluatatsiooni andmine ning igapäevane majandamine parimal & efektiivseimal viisil. Eakamate hoonete puhul teostatakse väiksemaid ning suuremaid renoveerimise töid, mis võivad ka algset kasutusotstarvet kas osaliselt või täielikult muuta. Ring saab täis, mil (moraalselt) amortiseerunud hoone otsustatakse lammutada ning protsess on oma stardipunktis tagasi.

Domus FND suudab vara omanike esmalt nõustada ning seejärel nägemuste ühtimisel kas kogu protsessi või teatud tööde lõikude jooksul olla kokkulepitu elluviija rollis.
Selle tulemusena saab objekt väärtustatud ning vara tootluspotentsiaal realiseeritud. Ka rahaliste vahendite kaasamises saame olla abiks, et majanduslikult parim versioon saaks realiseeritud vastavalt omaniku huvidele.

Täna oleme oma esimesi kliente peaasjalikult esindamas olemasoleva maatüki või vanema hoonestusega kinnistu planeerimise & projekteerimise staadiumis koos eelmüügi, ehituse ning kogu eelnevatele tegevustele vajaliku finantskatte leidmisel.
Lihtsamini öeldes viime projekti ellu alustades omaniku ideest kuni valminud hoonel lindi lõikamiseni välja. Teine head vastukaja leidnud Domus FND teenuse aspekt on olemasolevate hoonete jaoks uue kontseptsiooni leidmine koos vastava rekonstrueerimisega majanduslikult parimal viisil.

Võtke meiega julgelt ühendust ning arutame Teie kinnistuga seonduvat!

Jaan Liitmäe | Juhatuse liige
Domus FND OÜ