arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kuhu ettevõttega 2021 kevadel Tallinna kesklinnas kolida?

Mis saab Tallinna sadama piirkonna suurimast kinnisvara arendusest nimega Porto Franco? Ilmselt on see tänase kinnisvaraturu üks põnevamaid teemasid, millele hetkeseisuga ei oska vast keegi täpset vastust anda. Kohtute veskid hakkavad jahvatama ja tulevikuvaade on ähmane ilmselt veel mõnda aega. Aga ettevõtluskeskkond areneb omasoodu taustal edasi kuna maailm pole selle kaasusega veel seisma jäänud. Eks ole alternatiivseid arendusi selles piirkonnas juba teisigi lauale kerkimas. Küll väiksemas mahus, aga arendajate ideed liiguvad samm-sammult teostustele lähemale. Pakun, et aastal 2024 saame näha sadama piirkonnas vähemalt kolme uut ärimaja, mis pole üldse Porto Francoga seotud.

Kel aga pole mahti paari-kolme aastat uute uhkete ärimajade valmimist oodata ning vajab juba sel kevadel ettevõtte edukaks arenguks uusi ruume, see peab leppima olemasoleva valikuga. Valikut tundub esmapilgul kinnisvara portaale seirates üpris palju, aga veidi süvenenumalt ringi vaadates selgub, et korralikke kaasaegsete tehnosüsteemidega ja värske viimistlusega ruume tegelikult väga palju polegi. Ja kui leidubki mõni korralikum kaasaegsete tehosüsteemidega hoone võib juhtuda, et seal on mõni ebakindlust tekitav komponent lisaks: pole kõigile töötajatele piisavalt parkimisvõimalusi mugavas läheduses või on üüri hinnatase über-kõrge või on üürilepingu tingimused ebamaiselt jäigad.

Siiski-siiski! On mida oodata, sest üks pärl on 2021. aasta kevadel turule tulemas!

Nimelt Jõe 2 ärimaja A korpus. Sellest hoonest jäetakse alles vaid fassaad ja kandevkonstruktsioonid. Kõik muu, alates katuse kattematerjalist ja seal asuvatest vent-agregaatidest kuni keldris asuva elektrikilbini ja põrandaplaatideni, asendatakse kaasaegsete materjalide ja tehnoloogiliste lahendustega. Ja see pole veel kõik – ka suur osa vaheseinasid lõhutakse välja, et anda võimalus kaasaegsetele ettevõtetele eeskätt oma unikaalsetele vajadustele vastavaid ruume kujundada.

Logistiliselt hea asukoht tagab  sujuva ühenduse sadama, bussi- rongi- ning lennujaamaga. Kliendid, äripartnerid ja töötajad saavad suurepäraselt kohale nii auto, ühistranspordi või koguni  tõukerattaga.

Mõne minuti kaugusel on kaubanduskeskused,  pangad, kohvikud, park, kino, teater, restoranid ja palju muud. Võta lõunapausi ajal ette  jalutuskäik hiljuti valminud Reidi rannapromenaadil või astu hoopis paari sammu kaugusele tippklassi restorani ärilõunale. Kuigi Jõe tänava lähimaastik on juba palju muutunud, kogub sadamapiirkonna arendus alles tuure, mis muudab Jõe tänava ja selle ümbruse peagi uueks ja moodsaks linna keskuseks.

Bürooruume on linnas logistiliselt heades asukohtades mujalgi saadaval, aga kas ka nii suurepäraste parkimisvõimalustega?
Parkimist on Jõe 2a ärimaja lähedal pakkuda ohtramalt kui kus iganes mujal süda- ja kesklinna ärimajade juures. Naabermaja Jõe 4 on 8-korruseline ja 192-kohaline autopesulaga parkimismaja (www.parkingtrans.ee), pakkudes 50% soodsamat tunnihinda võrreldes südalinna tänavate parkimistariifidega. Siin pargid oma sõiduki talvel lund pühkimata ja suvel mõnusalt lõõmava päikese eest varju, nii et sadagu lörtsi, rahet või pussnuge või olgu väljas südasuvine kuumalaine – Sinu auto on Su büroole lähedal, sademete ja päiksesekiirguse eest hoitud ja kaameratega valvatud. Kui parkimismaja tundub ikkagi liiga kaugel olevat siis palun väga – tule pargi oma neljarattaline sõber otse Jõe 2A sisehoovi Europargi EP13 alasse, kasvõi fuajee tagaukse ette, kui soovid! Parkimiskohti on siin külluslikult!

Tule tutvu võimalustega lähemalt ja kujunda oma büroo või kontor just selliseks nagu ise soovid.
Kompaktsed kabinetid või suured, avarad ja valgusküllased ruumid ootavad  veel vaid Sinu soovide ja maitse järgi loodud vinget viimistlust. Kasuta suurepärast võimalust kus saad oma äriruumid  ise paindlikult planeerida ja näidata nõnda  oma ettevõtte isikupära!

Reageeri kohe ja koli juba maikuus värskele äripinnale!

Vaata lähemalt: www.joe2a.domus.ee ja küsi lisa heini.siirus@domus.ee