arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Männilinn Elva rõõmustab uue ridaelamuga!

Elva on Eesti Metsapealinn. Selline tiitel anti Elvale ränd-tiitlina 2013. aastal. Kuna aga metsanduses hakkasid puhuma vahepeal teised tuuled, vaibus Metsapealinna idee ja Elva ei ole oma tiitlit saanud kellelelegi enam edasi anda. Ja nii ongi hea, sest kauni ja looduslähedase kodupaiga puhul oskavad siin elavad pered asulasse istutatud männipuid ning kodupaigale antud tiitlit kõrgelt hinnata ja hoolega hoida. Männid sirguvad, pered kasvavad ning sellest tulenevalt kasvab ka piirkonna vajadus uute südamega loodud kodude vastu. Ja miks ka mitte, ka väljapoolt vaadatuna võib tekkida tunne ja unistus Elvas elamisest. Pole põhjust karta soove ja unistusi, tuleb vaid asuda nende nimel tegutsema!Domus Kinnisvara Tartu büroo annab rõõmuga teada päris värskest uusarendusest piirkonnas. Arendaja ARS Trading OÜ poolt aadressile Rukki 2a, Elva rajatav 6 boksiga ridaelamu kannab uhkusega A energiatõhususmärgist ning pakub kõiki kaasaegsed kodulahendusmugavusi.

RUKKI 2A RIDAELAMU MUUDAB ELU PAREMAKS!

  • Õhk-vesi küte; 
  • A-energiatõhususmärgis;
  • Hea eluruumi sisekliima/soojustagastusega ventilatsioon;
  • Saun 1-sel korrusel;
  • Mitmed panipaigad, suur kinnistu;
  • Elektriautode laadimise valmidus;
  • Privaatne, turvaline ja rohelust täis elukeskkond;

Millistest kodudest siis täpsemalt räägime?
Tutvu ridaelamuboksidega meie Tartu regiooni objektiportfelli vaates