arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Viljandis! Hariduse 12 arendus – hingega kodud

Viljandis Hariduse tänav 12 aadressil asuva arenduse hoone ajalugu on põnev ja inspireeriv. Tegemist on endise Viljandi mõisa kompleksi kuuluva hoonega, kus olnud mõisa õllevabrik, hiljem õlle- ja limonaaditehas ning sealt edasi 60ndatel administratiivhoone. Inspireerituna maja tööstusarhitektuurist, läbib see ajalooline tööstushoone modernse uuenduskuuri ning saab nüüd kodudeks paljudele peredele. Igal vanal majal on oma lugu ja hingamine, mis ammustest aegadest tänapäeva kantult saab veelgi suurema tähenduse. 

Siin Lossimägede lõunapiiril on võimalus igapäevaselt nautida Viljandi kesklinna rohelust ja linnulaulu. Ühelt poolt piirneb arendus Viljandi Lossimägede ja teiselt poolt Valuoja oja ning oruga. Vaid mõnedkümned meetrid mööda mäenõlva alla poole liikudes, leiab imelise väega allikakoha. See on suurepärane kodukoht, kus hing saab nautida vaikust ja looduse lähedust!

Kokku on Hariduse 12 arenduses 23 korterit, mis kõik on erinevad: märksõnadeks on kõrged laed, paksud seinad, suured rõdud, õhtupäikesega terrassid, ruumikad perekorterid. Iga kodu on eriline ja jutustab meile oma lugu. 

Mirje Kallaste, Domus Kinnisvara Viljandi regiooni juht ja kutseline maakler: 

Unista julgelt, unista suurelt! Selle sarenduse perekorteritel on just kõik need omadused, mida ühelt ideaalselt kodult on oodatud –  ruumikas korteriplaneering, avarust lisavad kõrged laed, helisid hoidvad paksud seinad, suur rõdu ja kaunile õhtupäikesele avatud terrass. Eriline eksklusiivsus, mis loob uutele koduomanikele täiesti uuel tasemel elukvaliteeti!

Dagmar Lundver, Domus Kinnisvara kutseline maakler:

Siin on inspireeriv ja hubane linnakeskkond, kus rahulik argielu on põimitud linnameluga. Viljandis on mõnusad kohvikud ja restoranid. Hariduse tänava ümbruses on kõik eluks vajalik n-ö käe-jala juures – koolid, lasteaiad, ühistranspordipeatus, poed, apteegid, perearstikeskused jms. Hariduse 12 ongi seega justkui elustiil, mis esindab mugavust ja aja säästlikkust ilma kvaliteedis mööndusi tegemata. Elu peab ju olema magusalt mugav!“

Sille Leenurm, Domus Kinnisvara kutseline maakler:

Mõelda vaid – ühel pool Viljandi lossimägi ja teisel pool maja asuv Valuoja org. Siit vaid 500 m kaugusel ilutseb Viljandi järv ning võid mööda rahulikku metsavaheteed siia jalgsi tulla või rattaga sõita kas või iga päev! Siin on ruumi ja mugavaid istepinke privaatsetes ja valgustatud puhkealadel, kus saab vabas õhus raamatut lugeda või hoopis sõpradega lauatennist mängida. Läheduses paiknevad ka kultuuriga kosutavad Viljandi laululava, Ugala teater ja Viljandi Pärimusmuusika ait. Viljandi lossimägede loodus ja kultuur on siin imeliselt hästi kokku sobitunud ning loovad koos väga erilise meeldiva elukeskkonna.“

Tutvu arendusega ja vaata pakutavaid kortereid Hariduse 12 kodulehelt