arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Pelgulinna Tervisemaja – meditsiiniettevõtete uus kodu

Kaasaegsed töötingimused on üheks oluliseks teguriks, mida ettevõtte juhid peavad arvestama, kui soovivad värvata ning tööl hoida kvalifitseeritud tööjõudu.

Koroonast tingitud tervisekriis on pannud sellele asjaolule veelgi enam mõtlema. Kuigi majanduslikud põhjused on tihti esmased, mis üldse ajendavad otsima ettevõttele uusi ruume, ei ole need siiski peamised tegurid sobiva pinna väljavalimisel. Hinna poolest soodsamad büroo- ja teeninduspinnad leiab enamasti vanematest hoonetest, mille ventilatsiooni- ja tehnosüsteemid, valgustus, visuaalne väljanägemine ning funktsionaalsus ei vasta enam kaasaja inimese ootustele. Tööruumides veedab täiskohaga töötaja enamuse oma päevast ning töörahulolu mõttes on füüsiline töökeskkond (nii hoone, ruumi kui asukoha osas) vägagi oluline. Tööandja, kes hoolib oma kõige kallimast varast ehk töötajatest, võrdleb lisaks hinnale ruume ka eeltoodud näitajate põhjal.

Lisaks töötajatele on ettevõtte tegutsemise asukoht oluline ka klientidele.

Tänapäevane uus hoone ja ruumid ning mugav ja lihtne ligipääs teevad külastuskogemuse meeldivamaks igas vanuses külastajatele. Seda eriti juhul, kui räägime inimese tervisega seotud teenustest, kuna see puudutab meist pea igaühte.

Sõle ja Ädala tänava ristumiskohta rajatavas Pelgulinna Tervisemajas on arvesse võetud just needsamad eelmainitud keskkonda puudutavad tingimused.

Meditsiinitöötajaid silmas pidades projekteeritakse ja ehitatakse hoone meditsiiniettevõtete vajadustest lähtudes.

Erilist tähelepanu pööratakse nii hoone tehnosüsteemidele kui siseviimistluse materjalivalikule. Oluline on ruumide lihtne hooldatavus, kasutusmugavus ning vastavus meditsiiniteenuse pakkujatele esitatud nõuetele. Igaks kabinetis on tagatud vee olemasolu ning võimalus tuulutada ruume akent avades. Hoonesse planeeritud lift on piisavalt avar, et seda saaks kasutada külastajad lapsevankriga, ratastoolis patsient koos oma saatjaga, aga vajaduse korral mahuks sinna ka personal kanderaamiga.

Tervisemaja töötajatele, kes liiguvad autoga, on hoone alla planeeritud maa-alune parkla. Lisaks on kavandatud parkimiskohti hoone tagumisele poolele. Tervisemaja ümbruses, 200 m raadiuses on tänavatel tasuta parkimiskohti ca 180le sõiduautole. Ühistranspordiga liiklejate jaoks on asukoht eriti mugav, kuna ühistranspordipeatus asub täpselt tervisemaja ees. Siit väljuvad bussid kesklinna, Männikule, Mustamäele, Õismäele ja Lasnamäele.

Klientide paremaks teenindamiseks on tervisemaja esimesele korrusele planeeritud apteek ning tervislikku vahepala pakkuv toitlustuskoht.

Pelgulinna Tervisemaja sobitub suurepäraselt piirkonna meditsiiniklastrisse, asudes Pelgulinna Sünnitusmaja, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskuse ning Põhja-Eesti Taastusravikeskuse vahetus naabruses. Kirjeldatud kaasaegsed ruumid valmivad 2022.a. alguses.

Veel on vabu ruume, mida saame Pelgulinna Tervisemajas pakkuda. Lisainfot jagavad lahkelt meie konsultandid:

HEINI SIIRUS
Ärikinnisvara konsultant
+372 5344 4756
heini.siirus@domus.ee

KAIDO ELRAM
Ärikinnisvara konsultant
+372 5300 5441
kaido.elram@domus.ee

www.tervisemajad.ee