arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Tallinna kesklinnas ja kinnisvaraturul – T60a

T60a on moodne ja šiki arhitektuuriga 7-korruseline kortermaja Tallinna kesklinnas. T60a ei ole kosmosesse kõrguv pilvelõhkuja või üüratult suur kvartal – siin peitub vaid 16 luksuslikku ja detailideni läbi mõeldud kahe- kuni viietoalist korterit! 3.-7. korrusel leidub tõelise suurlinnahõnguga residentse, kuhu pääseb newyorgilikult otse liftist. 

Jalutuskäigu kaugusel on restoranid, kaubanduskeskused, meelelahutus, kultuurisündmused, riigi- ja erakoolid, lasteaiad, mängu- ja spordiväljakud, fitnessklubid, joogastuudiod ning palju muud põnevat. Killukest maalilist loodust kiire elutempo kõrval saad nautida näiteks lähedalasuvas Kadrioru pargis. Ühistransport ja rattateed annavad hea võimaluse proovida ka autovaba elu. Kõik on kompaktne ja lähedal!

Lisaks korteritele on esimesele ja teisele korrusele on planeeritud viis äripinda, mis nii oma asukoha kui ka iseloomu tõttu sobivad ideaalselt kaubanduspinnaks, bürooks, ateljeeks või muuks äritegevuseks.

Uuri esimesena lisainfot ja registreeri huvi!