arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus elu-ja ärihoone Sikupillis – Kivimurru 14

Meil on hiiglama suur rõõm, et saame lõpuks saladuseloori maha tõmmata ühelt meie uhiuuelt, pisikeselt ja armsalt arenduselt Sikupilli asumis – Kivimurru 14 elu-ja ärihoonelt! Kivimurru on vaikne ja rahulik tänav Tallinna kesklinna ja Kadrioru piiril, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel, ning hoone arhitekt Ralf Tamm on sobitanud selle 10 korteriga maja välisilme ideaalselt siia mõnusasse asumisse.
 
Kivimurru 14 on küll väike, kuid see-eest on siinsetel tulevastel elanikel hulga mugavusi:
  • 2-4toalised A energiaklassi korterid
  • privaatne ja piiratud sisehoov, kus ka laste mänguväljak
  • auto- ja rattaparkla sisehoovis
  • kõigil korteritel rõdu/terrass
  • panipaigad keldrikorrusel
  • rataste ja lapsevankrite hoiuruum
  • päikesepaneelid.

Lisaks korteritele on esimesele korrusele planeeritud kaks väiksemat, kuid kõrgete lagedega äripinda. Äripindade suured vitriinaknad asuvad Kivimurru tänava pool ning on korteritest eraldi sissepääsuga hoone tänavapoolselt küljelt.
 
Registreeri huvi Kivimurru 14 kodulehel!