arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued äripinnad jagatakse ära juba paar aastat enne valmimist

Otsid kinnisvarasaitidelt uut ilusat bürood, sest praegune ei vasta enam ettevõtte vajadustele, aga turul pole erilist valikut? Tuttav tunne. Turuseis hetkel selline ongi – uute büroode turul on tekkinud vaakum. See ei tähenda aga, et valikuid ei ole. Kõik pinnad ei ole avalikud ja nendeni jõudmiseks tuleb uurida õigest kohast ja õigelt inimeselt!

Kui mängid mõttega oma ettevõtet kolida, siis on üldiselt kaks valikut:

   A) Alustad katsega endale ise kogu kinnisvaraturg selgeks teha, kuid kogu infomüras orienteerumise lõpuks jõuad maaklerini, kes suurema vaevata pildi kiirelt selgeks lööb. Valdkonna spetsialisti juurde jõudmise hetkeks oled aga oma põhitöö kõrvalt või arvelt kaotanud juba vähemalt paar tööpäeva.

   B) Pöördud kohe kogemustega kinnisvaramaakleri poole, kes on juba aastaid selles infokeskkonnas süvitsi töötanud ja kes omab seeläbi väga põhjalikku turuülevaadet. Vastused ja lahendused sind huvitavatele küsimustele saad selgelt ja kiirelt.

Avalikke ärikinnisvara kuulutusi sirvides saab kiirelt selgeks, et sellised uued ägedad ärihooned nagu Skyon, Büroo 113, Ellips, K3 Mustamäel ja Tähesaju 9 Lasnamäel on kõik juba täis. Südalinnas Porto Franco esimene etapp on peaaegu täis, Avala kvartali Electra hoones on vaid paar vaba pinda, Tõnismäe Premiumis, Das Hausis (Büroo 31), Kadrioru Plazas, Väike-Järves ja Mauruse ärimajas on igaühes vaid üks-kaks vaba pinda – see ongi praegusel hetkel kesklinna lähistele uue büroo otsijatele kogu valik. Üpris mannetu valik, kui arvestada linna suurust ja olemasoleva ärikinnisvara mahtu.

Hea uudis on see, et uusi kvaliteetseid büroohooneid tuleb juba sel aastal juurde! Kui kannatab veel pool aastat kolimisega oodata, siis on, mida oodata. Uued büroohooned on juba kerkimas nii Lasnamäele Tähesajusse, kesklinnas Vabaduse väljaku äärde, aga ka Volta, Veerenni ja Maakri tänavatel ning Mustamäe poole vaadates ka näiteks Tammsaare tee äärde. Aga see pole veel sugugi kõik, alati tasub oma sooviga pöörduda ja lähemalt uurida.

Kui kolimine planeerida aastasse 2023, siis on valikuid lausa jalaga segada! Pole saladus, et ärikinnisvaras käib pindadega kauplemine tavapäraselt paar aastat ette. Selleks, et kogu selles infomüras orienteerumise ja kinnisvaralehtede järjepideva sirvimise keskel mitte sihti kaotada ja endale stressi tekitada, luba uue sobiva pinna leidmisega tegeleda valdkonna spetsialistidel.

Ära raiska oma aega kuulutusteportaalides nõela otsimisele heinakuhjast, vaid uuri võimalusi otse ärikinnisvara konsultandilt, kel on värske turuülevaade “nipsust” olemas. Heal maakleril on alati uudiseid, mis pole veel avalikud ja mõni eriti kuum asi ei jõuagi avalikuks.

Tegelikult ei pea piirduma vaid büroopindu puudutavate teemadega, sest oleme kursis ka tootmis- ja laopindade turul toimuvaga ning arenduseks sobivate kinnistutega. Et potentsiaalsed valikud jõuaksid kiiresti teie lauale, võtke meiega ühendust!