arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Linnupargi Parklinnaku pidupäev

Tartu linna üks populaarsemaid ja enimnõutumaid Linnupargi Parklinnaku kortermajade arendus hakkab peagi valmis saama. Linnupargi Parklinnakusse on valmis saanud 279 korterit ning uued korterid järjest valmivad. 10. mai oli Linnupargi projektis eriti tähtis päev – arendaja ja müügimeeskond sai pidulikult õnne soovida kolmesajandale ostjale.

Linnupargis valmib kokku XI etappi. Ehitustegevus ja müük on jõudnud juba eelviimase ehk X etapi juurde, mille raames valmivad järgmised 33 korterit. Need on viimased kaks kortermaja, kus on eraldi tornmaja ja galeriitüüpi ridamaja.

Projekti lõpetab arendaja suurejoonelistelt – viimane kortermaja on kõikidest teistest erinev. Hoone ainulaadsust rõhutavad päikesepoolse külje kumerused, millel troonivad suursuguselt korterite terrassid, ning samas on maja teine külg veidi konservatiivsemale maitsele sobilik.  Ihaste tee 2f majal saab olema kaks erineva kõrgusega hoonet – 6 kordne osa ja 3 kordne osa, mis on soliidselt omavahel seotud esimesel korrusel asuva lasteaia ja maa-aluse parkla näol.  

Linnupargi Parklinnak on võitnud paljude südame ning arendaja Avaare Kinnisvara OÜ on tõestanud enda usaldusväärsust. Kui soovid oma kodu roheluses, siis uuri erinevaid võimalusi maaklerilt!

3-2-1… start! Registreeri enda huvi kohe siin.

Kohtumiseni Linnupargis!