arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued A energiaklassi korterid Sinimäe Kodudes

 
2023. aasta alguseks valmib Tallinnas Sinimäe tänaval uus kaasaegne ja energiatõhus kümnekorruseline korterelamu – Sinimäe Kodud.
 
Sinimäe tänav asub Lasnamäe linnaosas keset väljakujunenud elamukvartalit ja on hea ligipääsetavusega nii auto kui ka ühistranspordiga. Kesklinna jõuab Laagna tee kaudu vähem kui 15 minutiga ning läheduses asuvad mitmed soodsad kauplused, Lasnamäe põhikool, Ümera lasteaed ja ühistranspordi peatus. 
 
Müügis on kokku 48 ühe- kuni viietoalist korterit suurusega 37,5  – 107 m², millel kõigil ka rõdu. Iga korteri juurde kuulub panipaik maja esimesel korrusel ja hinnas sisaldub ka parkimiskoht, ülemiste korruste korteritel kaks parkimiskohta. Ülemiste korruste korterid on eriti põneva lahendusega läbi kahe korruse, kus alumisel korrusel asub avatud köögiga elutuba ja teisel korrusel magamistoad. Ka väiksemates korterites ei ole planeeringu osas järeleandmisi tehtud ja siseviimistluses on kasutatud palju naturaalseid soojades toonides materjale, mis loovad õdusa sisekeskkonna. 
 
Hoonet ehitab pikaaegse kogemusega Rand & Tuulberg ning kvaliteetsed materjalid nii sise- kui ka välislahendustes annavad Sinimäe Kodudele moodsa väljanägemise ja kauakestvuse. 
 
Kodu ostuga kaasneb alati ka mitmeid väljaminekuid, millest üks suuremaid on kindlasti köök. Selleks, et uue kodu soetamine oleks võimalikult mugav, on Sinimäe Kodudesse korterit ostes võimalik oma välja valitud köögi hind soovi korral lisada kodulaenu sisse. Lisaks kehtib septembri lõpuni eripakkumine, kus võlaõigusliku lepingu sõlmimisel on Sinimäe Kodudes uue kodu sissemakse vaid 5%. Täpsemat infot nii arenduse kui ka eripakkumise kohta küsi Sinimäe Kodude müügi projektijuhilt Neeme Liivalt.
 
Müük on alanud ning hindade ja plaanidega tutvu Sinimäe Kodude arenduse kodulehel.