arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Maakleri rõõm – stiilipuhas häärber Murastes Varre 6

Kahekümneaastase maakleritöö jooksul olen müünud väga erinevaid kortereid, maju, suvilaid ja muid kinnisvaraobjekte. Osadega neist on tekkinud ka suurem ning isiklikum side, mille puhul tunnetan, et kodu on rajatud eelkõige südamega, aga ka läbimõeldult ja kvaliteetselt. Neid objekte on alati suur rõõm pakkuda koduks ka sõpradele-tuttavatele. Üks selliseid kodusid on praegu Harjumaal looduslähedas Murastes müügil olev eramaja aadressiga Varre 6. 

Varre 6 on klassikalises stiilis eramaja, milles piisavalt hubasust, aga ka häärberi ja villa luksuslikku vibe’i. Majja sisse astudes, on tunda mõnusat kodu hõngu ja fiiling on selline “siin oleks armas koos oma perega kasvada”. Varre 6 eramus on kindlasti olemas see “miski”, mis teeb majast KODU.

Kogu eksterjöör ja interjöör on suurepäraselt kokku sobitatud ja stiilipuhas. Kasutatud on kvaliteetseid materjale, nagu näiteks kalasaba Prantsuse pähklist parkett Chevron. Seintel on stiilne tapeet, interjööri sobituvad valgustid, samas stiilis vannitoad – kõik see loob majast ühe terviku. Köögis on mõeldud lastega pere kasutusmugavustele ja olemas on eraldi asetsev söögituba, millest soojemal perioodil otse hoovivaade läbi kahepoolset avatava ukse. Rõduga master bedroomis on eraldi vannituba, kus ka garderoob. Olemas on kabinet ja pere väiksematele mõeldud magamistoad.

Lisaks tõeliselt mugavale kasutusele maja sees on mõeldud igapäevastele tehnilistele lahendustele ja maja kasutamine on tehtud võimalikult mugavaks ja energiatõhusaks. Tänapäeva energiahindade juures on see tohutult suur pluss, sest vaevalt soovib keegi oma igapäevaseid olmekulusi liiga kalliks ajada. Varre 6 eramus on energiakulud võrreldes analoogse suurusega majadega üsna madalad ja see annab võimaluse ka tulevasel kütteperioodil mõelda elus muule kui energiakokkuhoiule.

Suurt lisaväärtust annavad veel kinnistu taga pool olev eraldi suvemaja, kus senine pererahvas on korraldanud nii suviseid pikki koosviibimisi kui ka tegelenud hobi korras potipõllumajandusega. Kinnistu ise on igati paraja suurusega ja ei nõua liigset vaeva korrashoiuks.

Mainimata ei saa jätta ka mugavat asukohta Tallinna linnast mõneteist minuti autosõidu kaugusel välja arenenud elurajoonis, kus olemas nii kool kui ka kaubandus. Mõnusaks lisaväärtuseks on supelrand, mis vaid jalutuskäigu kaugusel. Mõnesaja meetri kaugusele on tulemas lift pankrannikult alla ja rannas ka paadidokk, millelt saab oma veesõidukit vette lasta.

Kõik eelpoolmainitu pole just igapäevane Tallinna ümbruse eramute puhul. Ikka on mingi asi, mis on n-ö paigast ära – kas asub kinnistu lagedal väljal liiga kaugel tsivilisatsioonist, maja on tehtud odavate materjalidega lihtsalt müügiks või on väsinud ning oma “paremad päevad juba ära näinud”. Turul on ka uhkeid maju, mis ehitatud aegadel, kus ülalpidamiskulud polnud nii olulised ning mille enerigiakulud on tänapäeval ebamõistlikult kõrged. Siin ei näe ma selliseid probleeme. Meie huvilised, kes majaga tutvuma tulevad, saavad igati positiivse elamuse ja inimestele, kes austavad klassikalises stiilis elamist, on see tõeline pärl.

Et ostuhuvilisel ei tekiks küsimust, kas Varre 6 maja pole äkki ülehinnatud ja ikka väärib oma hinda, on tellinud omanik ka sõltumatult hindamiseksperdilt eksperthinnangu, mis sobib kõikidele pankadele ostu finantseerimisel.