arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Von Mühle ja Kivimurru 14 – broneeri veebruaris kodu, saad kingituseks sisekujundaja teenuse!

Kvaliteetsed ja hästi läbi mõeldud materjalid on uue kodu siseviimistluses väga olulised – need loovad tausta ja on justkui lõuendiks sellele elule, mis korterisse uute omanikega koos end sisse seab. Uusarenduste siseviimistluspakettide valikuga saad küll määrata tausta, aga lõpptulemuse loovad detailid, värvid, köök, valgustid, kardinad, mööbel. Nii saab sama põrandaparketi ja seinavärvi taustal luua täiesti eriilmelisi kodusid, mis on täpselt koduomaniku “nägu”.

Broneerides veebruaris kodu Von Mühle või Kivimurru 14 uusarendusse, saad korteri ostu puhul kingituseks tasuta sisekujundaja teenuse*!

*Kingitus sisaldab 6 h sisekujundaja teenust, mis võib olla kohtumine/konsultatsioon, korteri sisekujunduse üldise kontseptsiooni väljatöötamine, stiili ja peamiste kujunduselementide valik, köögimööbli planeerimine või näiteks valgustite ja kardinate valik.

Vaata Von Mühle vabu kortereid siit ja Kivimurru 14 vabu kortereid siit!