arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Miks on turvaline osta uus kodu tuntud kinnisvaraarendajalt?

Kas teadsid, et Domus Kinnisvara ei tegele mitte ainult tipptasemel kinnisvarateenuste osutamisega, vaid arendab usinasti ka ise? Domus Kinnisvara arendusosakond loodi 2004. aastal. Algusaastatel, 2004-2008, arendati ühepreelamuid Keila, Harku ja Kiili vallas. Esimene kortermaja valmis Tallinnas Rähni tänaval 2013. aastal. 

Tänaseks on Domus Kinnisvara toonud turule hulgaliselt uusarendusprojekte. Lisaks ühepereelamutele on valminud kortermajad: Tallinnas Rähni 12, Sihi 122 (Kivimäe Kodu), Nõmme tee 3, Videviku 15, Pääsküla 15 ja ahjusoe Kivimurru 14. Rae vallas valmisid Ülemiste Kodu ridaelamud, Saue valda Nõmme ja Laagri piirile kerkis terviklik elamurajoon Parginõmme Allee ning Kiili alevis arendati Uus Bullerby elamurajoon.

Tartu pole Tallinnast teps mitte kehvem kant. 2020 valmiski Tartu linnas Domus Kinnisvara esimene projekt, kus aadressile Põllu 10 ehitati 25 korteriga korterelamu. 2021. aastal alustati Ülenurmes suuremahulise uusarendusprojektiga Kolm Parunit, kuhu ehitati suisa kolm kortermaja – Paruni 1, Paruni 3 ja Paruni 5. Eelmisel aastal sai üle antud 52 korteri võtmed. 

Sel aastal arendab Domus Kinnisvara taas. Paari kuu pärast valmib Tallinna kesklinnas Lastekodu 35 aadressil 6-korruseline elu- ja ärihoone Von Mühle. Tartu mnt 60 aadressile on planeeritud 7-korruseline elu- ja ärihoone T60, milles 16 luksuslikku korterit ja viis äripinda. Põhja-Tallinna Ädala 1 aadressile kerkib uus meditsiinikeskus Pelgulinna Tervisemaja.

Juulikuus alustati kahe uhke kortermaja ehitustöid Tartu kesklinna piiril asuval Jaama 52 ja Jaama 52A kinnistul. Projekt kannab peent nime – Almé Residentsid – ja kokku saab seal olema 18 eriilmelist ja eksklusiivset korterit. Jaama 52 majast leiab enamjaolt avarad, ligi 5,5 m kõrguse aatriumiga 2-4-toalised loftid, millest osadel korteritel on ka isiklik hooviala. Saadaval on ka eriti uhke 21,6 m2 suuruse katuseterassiga 4-toaline korter, mis paikneb läbi kahe korruse. 

 

Jaama 52A kortermaja paikneb kinnistu hoovipoolses osas ning võiks olla suurepäraseks valikuks lastega peredele. Esimese korruse korteritel on oma privaatsed aiaga piiratud hoovialad ning läbi kahe korruse paiknevatel korteritel 9 m2 suurused katuseterrassid. A energiaklass võimaldab pankadest saada eriti soodsad laenutingimused. Kortermajad valmivad 2024 aasta suvel.

Kinnisvaraturg pakub täna ostuhuvilistele väga laias valikus uusi kodusid. Ostuotsuse tegemisel ära unusta välja selgitada, kes on arendusprojekti taga. Tookski siinkohal lõpetuseks välja mõned punktid, miks on turvaline osta uus kodu tuntud kinnisvaraarendajalt, kel ette näidata juba omajagu edukaid arendusprojekte.

  1. Usaldusväärsus ja hea maine. Tuntud kinnisvaraarendajad on aastate jooksul tõestanud oma usaldusväärsust ning loonud endale tugeva maine. Arendaja pikaajaline töökogemus ja edulood annavad ostjale kindluse kodu soetamisel.
  2. Kvaliteetne ehitus ja disain. Pööratakse suurt tähelepanu ehituskvaliteedile ja disainile. Projektid läbivad põhjalikke kvaliteedikontrolle ning järgivad kõrgeid ehitusstandardeid, tagades sellega kinnisvara pikaajalise väärtuse säilimise.
  3. Kaasaegsed mugavused ja tehnoloogia. Tuntud kinnisvaraarendajad hoiavad end kursis uusimate mugavuste ja tehnoloogiatega, mis võimaldavad luua kaasaegseid elukeskkondi. See tähendab, et ostjad saavad nautida nutikaid lahendusi, energiatõhusaid süsteeme ja muid hüvesid, mis muudavad elu mugavamaks.
  4. Suurepärane asukoht. Enamik tuntud kinnisvaraarendajaid valib oma projektide asukohad hoolikalt. Nad otsivad atraktiivseid ja mugavaid piirkondi, kus on lähedal olulised teenused, transpordivõimalused,meelelahutu jms.
  5. Kliendikesksus. Kogemustega arendajad mõistavad, et rahulolevad kliendid on nende edu aluseks. Seetõttu pakuvad nad tihti ka väga head klienditeenindust ning pärast müüki tuge, et tagada ostjate rahulolu ja võimalike probleemidele kiiret lahendust.

Kinnisvarakaup tuntud kinnisvaraarendajalt on hea valik, sest tagatud on kvaliteet ja kaasaegsed lahendused. Ostjal on kindlus, et tema investeering on targasti tehtud ning saab nautida mugavat ja muretut elu uues kodus.

Turvaliste koduostudeni koos Domus Kinnisvaraga!