arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Tartu kinnisvaraturul – Kukerpuu Kodud. Huvi registreerimine on alanud!

Kukerpuu Kodude uusarendus on Arhitektuuribüroo Korrus poolt loodud uus innovatiivne kortermajade linnak Tartu linna piiril, Raadi alevis Vahi tee serval asuvas uues arenevas uuselamute piirkonnas. Kokku on planeeritud rajada kuus kortermaja ligi 174 uue korteriga.

Esimese etapina tuleb Kukerpuu Kodude arenduses müüki 30 korteriga energiasäästlik, A-energiatõhususklassiga 3-korruseline korterelamu aadressil Kukerpuu 1, kus kahe- kuni kolmetoalised korterid suurusega 42,8-65,5 m2. Korterid valmivad 2024. aasta talvel. 

Esimese korruse korteritel mõnusad haljastusega ümbritsetud puitlaudisega kaetud terrassialad, suurel osal teistest korteritest avarad rõdud. Kõigi korterite juurde kuulub sokli korrusel olev panipaik ja üks parkimiskoht. Kokku on maja hoovis planeeritud kokku 42 parkimiskohta, millele rajatud elektriauto laadimisvalmidused. Lisaks asub soklikorrusel mahukas ühiskasutuses olev jalgrataste hoiuruum.

 

Kukerpuu Kodude uuselamu kvartali moodsa ja tervikliku elukeskkonna loomisel on arvestatud inimese väärtushinnangute ja vajadustega. Projekteerimisel eelkõige arvestatud kõrge kvaliteedi, energiasäästliku elukeskkonna ja avara planeeringu sulandumist üheks tänapäeva inimese vajadusele vastavaks tervikuks. Korterid on praktilise ja mugava planeeringuga. 

Mõnusa sisekliima tagab tsentraalne soojustagastusega ventilatsioon ning keskküttesüsteem rajatakse kaugküttebaasil, mille soojakandjateks on põrandasse valatud küttetorustik. Maja katusele planeeritud päikesepark. Kaasaegsed ehituslikud ja tehnilised lahendused ning kvaliteetsed materjalid tagavad elamule nõutud A energiamärgise. Soovi korral võimalik paigaldada kliimaseade. Mugava liikumisvabaduse annab nii nooremale kui ka vanemale põlvkonnale mahukas maja kõiki korruseid läbiv lift.

Kinnistule on juba rajatud asfalteeritud teed, valgustus, lastemänguväljak ning kõrghaljastus.

Miks eelistada just Kukerpuu kodusid?

 • Parimad tehnilised lahendused ja mugav planeering.
 • A energiatõhususklass kindlustab madalad ülalpidamiskulud ja pankadelt soodsad laenutingimused.
 • Turvaline ja peresõbralik elukeskkond.
 • Enamusel korteritest rõdu või terrass, panipaik ja kindel parkimiskoht.
 • Kõrge ehituskvaliteet.
 • Tsentraalne keskküte.
 • Soojustagastus ventilatsioon.
 • Igal korteri jahutusseadme paigaldamise valmidus.
 • Parkimiskohtadel elektriauto laadimis valmidus.
 • Kiirelt arenev infrastruktuur.

Koduostjale eriti magusa hinnaga lisaks:

 • köögi-ja garderoobide lahendused sisustuspakkujalt Arens.
 • kaunid käsitöö kardinad Fabicorilt.

Korterite hinnad alates 128 000 €. Registreeri oma huvi siin lingil ning ole esimeste seas, kes saab saab Kukerpuu Kodude arenduse kohta peagi lisainfot.