arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

30. aprillil toimus Tartus Tammelinna Kodude (Savi 6a) sarikapidu

Aprillikuu viimasel päikest täis päeval oli Tartus Savi 6a aadressil Tammelinna Kodude uusarenduse ehitusplatsilt kuulda mõnusat suminat. Ei, see ei olnud mesilaste parv, kes rohelusse mattuvas Tammelinnas ilusat ilma nautima tuli. Hoov oli täitunud hoopis tähtsate külalistega, sest Tammelinna Kodude kortermaja on saavutanud oma maksimaalse kõrguse ning vanadele traditsioonidele kohaselt tuleb sündmust ka vastavalt tähistada. Mingil määral võib kohalolnud seltskonda siiski võrrelda ka mesilasparvega. Mesilane on ju teada tuntud tööloom ning inimesed, kes selle hoone valmimisse panustavad, annavad endast samuti maksimumi ja rohkemgi veel. 

Tammelinna Kodude arendajad Reiko Kallion ja Raul Joonasson käisid katuseid mööda ning tõid alla ehitajate poolt katusele paigaldatud traditsioonilise sarikapärja. Peale seda korraldas fotograaf Jane Võsso meeleoluka fotosessioni, kus nii mõnigi üritusel osaleja tõdes, et pole elu sees nii palju poseerima pidanud.

Arendajad olid hoolitsenud ka selle eest, et ehitajad ning kutsutud külalised saaksid toeka kõhutäie. Uhke ja maitsva pidulaua kattis Ülikooli Kohvik. Omalt poolt võin öelda, et nii head seljanka suppi pole veel enne saanud. 

Reiko Kallion pidas kõne, kus tänas kõiki ehitajaid, objektijuhti ja projektijuhti. Mait Vahesaar ja Alar Tootmaa on igati välja teeninud väikese higetõmbepausi ning said arendajate poolt loa aeg korraks maha võtta ja nautida spaamõnusid. Lillekimbud ja soojad tänusõnad said oma pingutuste eest ka sisekujundaja Kristi Kass ning uute kodude müügimaakler Margit Vähi. Tüdrukud tänavad omakorda arendajaid selle armsa tähelepaneku eest. 

Aitäh teile usin ehitusmeeskond, et aitate südame, hinge ja kärmete kätega kaasa selle kauni kodu valmimisele! Mis muud, kui edasi võiduka lõpuni!

Kes nüüd seda postitust loeb ja avastab, et tahaks ka endale kodu Tartusse Tammelinna rohelusse Savi 6a asuvasse kortermajja, siis tasub kiirustada. Müüdud on juba üle poolte korterite. Tänaseks on ehitus jõudnud etappi, kus enamuse korterite siseseinad on ehitatud ning ettekujutuse oma uuest kodust saab kohapeal, mitte enam paberil. Anname ostuhuvilistele võimaluse oma silmaga kõik üle vaadata ja avame 08.05 kell 17.00 Tammelinna Kodude uksed. Vaata ürituse infot siit ning ole kohal! 16 korteriga Tammelinna Kodude uusarendus valmib juba selle aasta septembrikuu lõpus. 

Fotod: Jane Võsso