arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu Supilinn saab kahe uue kortermaja võrra rikkamaks

Tartu miljööväärtuslikku ja ainulaadsesse Supilinna on kerkimas kaks uut A-energiaklassiga peresõbralikku korterelamut – Oaaas Kodud.

Loodav arendus koosneb kahest erineva iseloomuga kortermajast. Oa 35a aadressile kerkib kolmekorruseline maja, milles 11 korterit. Selle eripäraks on sisehoovi jäävatel korteritel terrass või ruumikas rõdu, luues hubase elukeskkonna. Oa 35b aadressil on kahekorruseline hoovimaja, kus kokku kuus korterit. Kõigil korteritel on isiklik sissepääs ning esimese korruse perekorteritel personaalne hoov. Kinnistu sisehoovi rajatakse laste mänguväljak, kolm kuuri panipaikade tarbeks ning piisavalt mahukas parkla.

Huvi registreerimine on alanud ja valikus on mitmesugused kaasaegsed 2- kuni 5-toalised korterid. Kodude planeering ja ruumide funktsionaalsus on hoolikalt läbi mõeldud. Akendest paistab päikese käes sillerdav Emajõgi, ümberringi laiub lopsakas loodus ja südalinna jõuad vaid lühikese jalutuskäiguga. Värvilised majad, rohelised koduhoovid, hubased kohvikud, Supilinna päevad, aga ka tervisesport ning lihtsalt vabalt kulgemine on suur osa siinsest kogukonnatunnetusest. 

Oaaas Kodud on projekteerinud tunnustatud arhitektuuribüroo Raadius Arhitektid, kes on silmas pidanud, et tekiks harmooniline kooslus Supilinna arhitektuurilise pärandi ja modernse hoonestuse vahel.

Ehitustöödega on planeeritud alustada 2024. aasta sügisel ja korterid peaksid valmima 2025. aasta lõpuks. Oaaas Kodude arendajaks on Bigs Eesti OÜ. Bigs Eesti on tunnustatud arendaja Tartus, kelle portfooliost leiab mitmed tuntud ja hinnatud arendused nagu Puiestee Panoraama, Q24, Emajõe Pärl, Puiestee 17A ja 17B kortermajad ning Kevadnurme Kodud Ülenurmel.

Registreeri huvi Oaaas Kodude veebilehel www.oaaaskodud.ee ja saadame Sulle peagi lisainfot.