arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uued avarad kodud Nõmmel Rahumäel – tutvu esimeste seas, valmib juba juulis!

Rahumäe asumi südames, vaikse Sihi tänava alguses saab juulis 2020 kapitaalselt renoveeritud kaunis miljööväärtuslik eestiaegne elamu. Algupärane sisu, vorm ja hõng taastatakse väärikalt, lisades samas kõik kaasaegsed tehnoloogilised mugavused. Sihi 10 maja saab juba sel suvel hubaseks koduks kolmele perele. Kolm avarat ja omanäolist korterit, iga korteri juures kaks parkimiskohta kinnistul ja panipaik keldrikorrusel.

1288 m2 suurune krunt pakub soovi korral nii privaatsust kui piisavalt ruumi, et lapsed saaksid hoovis vabalt ringi joosta. Maja ei asu vahetult tänava ääres, vaid kinnistu keskel, nii on vaated akendest privaatsed ja saad end oma kodus tõeliselt mugavalt tunda.

Rahumäel saad tõesti nautida kõiki Nõmmel elamise võlusid. Sinu tulevase kodu hoov on vaikne, samas kui on ju Rahumäe Nõmme kõige linnapoolsem asum, Järve keskus vaid jalutamise kaugusel, rongipeatus samuti ja kuna asud linnale nii lähedal, on liikluses ootamist väga vähe.

Gaasiküte, soojustagastusega ventilatsioon, põrandaküte, kvaliteetne viimistlus – need on vaid mõned mugavused, mida Sihi 10 majas nautida saad. Ajastutruu interjööri austajaid rõõmustavad maja 1. ja 2.korrusel taastatud peegellaed (kumerate servadega krohvitud laed). Seinad on krohvitud ja värvitud, esikuseinte alumises osas kasutatud puitdekoori, mis samuti 1930.ndate sisearhitektuuri esindab.

Võta ühendust ja planeerime koos, kuidas Sinu pere vajadused ja unistused siia majja sobiksid. Maja ehitustöödega veel käivad, aga eelneval kokkuleppel on meil võimalik kõiki turvakaalutlusi järgides objektil koos tulevastest korteritest hea ülevaade saada.

Küsi lisainfot ja broneeri kohtumine!

Domus Kinnisvara
Kutseline maakler-konsultant
Lenne Kontor
Tel: + 372 53 427 703
lenne.kontor@domus.ee