arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Olümpiamängud on lõppenud

Domuse suveolümpiamängud on selleks korraks läbi. Kuigi ilm oli selline, nagu üks tavaline Eesti ilm ikka, siis meeleolu oli sellele vaatamata ülev. Pärnu lähistel asuv Uueda turismitalu on lõbusa sporditegemise jaoks kahtlemata ka suurepärane koht! Tiimide vahel toimus äge mitmevõistlus, kus läbi erinevate alade selgitati välja parimatest parimad. Kuldse medalid said õhtuse pidulaua juures toimunud tseremoonia käigus kaela Liia, Artur, Hannes, Martti, Viktor ja Kristjan. Siinkohal ka mõned pildid meenutamaks meie päevast programmi. Pärast õhtust autasustamist tehtud pildid on veel ülevaatusel Domuse eetikakomisjonis.