arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tervisejooksude sari algab

Täna algab tervisesportlaste hulgas palju populaarsust võitnud sari, mis oma kaheksandal hooajal kannab nime Eesti Energia tervisejooks. Maist septembrini 21 etapist koosnev sari on mõeldud kõigile liikumisest lugupidavatele inimestele, mis lisaks spordiarmastusele aitab kasvatada ka kambavaimu. Sellest ideest lähtudes on oma 5-liikmelise tiimiga taaskord väljas ka Domus Kinnisvara. Meie ametliku tiimi moodustavad seekord Lily, Kristi, Ingvar, Viktor ja Martti. Lisaks nendele on lubanud etappidest osa võtta ka mitmed toetajaliikmed.

Domus Kinnisvara kliendid võivad olla rahuliku südamega – nende personaalsed maaklerid ja hindajad hoolitsed oma tervise ja parema enesetunde eest ning täidetuna positiivse energiaga saavad pakkuda veel paremat teenust!